Ραφαέλα Καρά: Χιλιάδες Ιταλοί στους δρόμους για να την αποχαιρετήσουν! Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός

0
106

Σε λαϊκό προσκύνημα εκτίθεται η σορός της Ραφαέλα Καρά από το μεσημέρι, με χιλιάδες Ιταλούς να έχουν βγει στους δρόμους από όπου θα περνούσε η πομπή για να την αποχαιρετήσουν. 

Με βουρκωμένα μάτια και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στα χείλη, οι Ιταλοί αποχαιρετούν την διάσημη περφόρμερ η οποία σημάδεψε τον χώρο του θεάματος με την παρουσία της, όχι μόνο στην πατρίδα της αλλά και παγκοσμίως.

Η σορός της, η οποία μεταφέρθηκε μέσα σε μαύρη νεκροφόρα, πέρασε μπροστά από τα κεντρικά στούντιο της Rai, στα γραφεία της και στα δυο θέατρα όπου η Raffaella Carrà παρουσίασε αμέτρητες, πετυχημένες εκπομπές και σόους.

Η νεκροφόρα κατέληξε στις έξι το απόγευμα (ώρα Ιταλίας) στο δημαρχείο της Ρώμης Καπιτώλιο, όπου και θα εκτίθεται η σορός της Ραφαέλα Καρά σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, ο πρώην σύντροφός της, ο χορευτής και σκηνοθέτης Σέρτζιο Τζαπίνο βρισκόταν δίπλα στον οδηγό της νεκροφόρας. Ο ίδιος ζήτησε από τους Ιταλούς που την αγάπησαν να πάνε το μεσημέρι της Παρασκευής που θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία, στις 12.00 ακριβώς σε εκκλησίας του χωριού ή της πόλης όπου ζουν και να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της αλλά και να προσευχηθούν.

Συγγενείς, φίλοι και παλιοί συνεργάτες θα πουν στη Ραφαέλα Καρά το τελευταίο αντίο στην εκκλησία Σάντα Μαρία Ιν ‘Αρα Τσέλι της Ρώμης το μεσημέρι της Παρασκευής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάσημη Ιταλίδα σόου γούμαν είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί.

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV