8 λέξεις: Παντρεύτηκε πρωταγωνίστρια της σειράς λίγες ημέρες μετά το φινάλε

0
144

8 λέξεις: Η σειρά του ΣΚΑΙ έριξε αυλαία πριν από λίγες ημέρες και μία ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από αυτή, παντρεύτηκε.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και πόσταρε μία φωτογραφία, γνωστοποιώντας το όμορφο γεγονός.

«Και κάπως έτσι, απρόσμενα αναπάντεχα και με πολλή ευλογία από φίλους και συγγενείς ανοίξαμε έναν καινούριο κύκλο! Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, από όλες τις χώρες που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί, ήταν συγκινητικό να βλέπεις σχεδόν όλη σου την ζωή σε ένα πάρτυ, στέλνω πολλή αγάπη και σε αυτούς που έλειπαν! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.. τελικά ήταν όμορφο!! Μακαρι να είμαστε καλά να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε !
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο που μέχρι λίγους μήνες πριν ήταν άγνωστος για μένα αλλά ήταν ένας Άγγελος και με βοήθησε σε όλα τα πράγματα για να γίνει αυτό το πάρτυ πιο όμορφο @angelastavrinou να σε έχει ο Θεός πάντα καλά! Κουμπαρουληδες να μας προσέχετε ! Αγαπημένοι γονείς σας ευχαριστούμε για όλα που μας χαρίσατε απλόχερα!», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της.

Να ευχηθούμε κι εμείς με τη σειρά μας στο ζευγάρι τα καλύτερα και βίον ανθόσπαρτον!

Δείτε για ποια πρόκειται στη gallery που ακολουθεί:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV