Μπαλατσινού-Κικίλιας: Σήμερα η βάφτιση του γιου τους στην Πάτμο – Όλες οι λεπτομέρειες

0
114

Το ζευγάρι βαφτίζει τον γιο του σε μια λιτή τελετή με ελάχιστους καλεσμένους στον αγαπημένο προορισμό του που δεν είναι άλλο από το νησί της Πάτμου.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει προσέξει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια σε ό,τι αφορά στη βάφτιση του μικρού της τον οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Υπουργό Υγείας και την παρουσιάστρια με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Tο πρώτο του όνομα του μωρού τους, θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο.

Το ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα, έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξαν να μην παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την οικογενειακή τους στιγμή αλλά και για αποφευχθεί ο κίνδυνος λόγω της πανδημίας.

Να θυμίσουμε ότι ο μικρούλης είχε έρθει στον κόσμο στις 25 Δεκεμβρίου και σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στην οικογένειά του. Από τότε, η ζωή τόσο της μαμάς όσο και του μπαμπά του άλλαξε και έγινε πιο φωτεινή και χαρούμενη.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV