Μαριάνθη Κάσδαγλη: Από το Survivor… Υποπλοίαρχος στις Κυκλάδες

0
110

Την Μαριάνθη Κάσδαγλη την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, μπορεί ωστόσο να την έχετε πετύχει και σε κάποιο πλοίο καθώς απαρατήρητη δε μπορεί να υπάρξει!

Ακούγοντας «καπετάνιος», το μυαλό μας πάει σε έναν κύριο με μούσια και κάποια κρυμμένα μισοσβησμένα τατουάζ. Ακόμα κι αν αυτή η περιγραφή είναι μυθιστορηματική ή κινηματογραφική, σε κάθε περίπτωση ακούγοντας «καπετάνιος» σκεφτόμαστε κάποιον άνδρα. Κι όμως, στην πλούσια ναυτική παράδοση που έχουμε σαν χώρα έρχονται να συμβάλλουν ενεργά και οι γυναίκες.

Μπορεί για λίγο καιρό να έκανε ένα μικρό διάλειμμα και απο τη θάλασσα της Αδριατικής και να βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, η προσγειωμένη Υποπλοίαρχος Μαριάνθη Κάσδαγλη τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της και επέστρεψε στην εργασία της!

Η δημοσιότητα μέσα από ένα τέτοιο αναγνωρισμένο τηλεπαιχνίδι δεν της άλλαξε γνώμη και η πανέμορφη Υποπλοίαρχος, αφότου έκανε τις διακοπές της, έπιασε ξανά πηδάλιο πλοίου.

Το Cyclades24 την εντόπισε σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο, στο δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο και επιστροφή.

Της ευχόμαστε σύντομα να γίνει Καπετάνισσα και να αποτελέσει ένα από τα πρώτα παραδείγματα Ελληνίδας Πλοιάρχου σε επιβατικό πλοίο!

«Δε το άφησα ακριβώς απλώς αποδεσμεύτηκα των καθηκόντων μου για να μπορέσω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να προχωρήσει το θέμα με το Survivor και να συμμετέχω στο παιχνίδι. Επέστρεψα στην εργασία μου, γιατί πέρα το γεγονός οτι είναι αυτό που αγαπάω και μαρέσει, είχα θέσει στον εαυτό μου κάποιους στόχους και πριν το Survivor και θέλω να ολοκληρώσω. Να καταφέρω να ολοκληρώσω το κομμάτι που θέλω και να δω πως θα προχωρήσω και θα συνεχίσω. Είμαι άνθρωπος που τελειώνω ότι έχω αρχίσει και γι αυτό το λόγο είμαι εδώ τώρα», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Όντως ειναι μια τουριστική γραμμή, έρχεται αρκετός κόσμος καθημερινά για μετάβαση σε διάφορα νησιά και υπάρχουν φορές κατά την φόρτωση και εκ φόρτωση όταν βρίσκομαι κάτω στον καταπέλτη και ο κόσμος με αναγνωρίζει, ή μέσα στο πλοίο για να πάω στη γέφυρα και την καμπίνα μου. Πάλι με αναγνωρίζουν και υπάρχει μια θετική ανταπόκριση και μου ζητούν να βγουν φωτογραφίες μαζί μου! Όσον αφορά τους συνάδελφους, είναι ένα διαφορετικό κομμάτι και δε βασίζομαι στο κομμάτι του Survivor για τη συνεργασία μου με τους συνάδελφους.

Πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύεις ποιος είσαι και να μπορείς να τους κερδίσεις. Οι περισσότεροι με ξέρουν και με γνωρίζουν, με είχαν δει. Υπάρχει απο τους συναδέλφους μου, μια αντιμετώπιση ωραία, αλλά σε αυτό δε μένουμε μόνο στο τηλεπαιχνίδι. Είνα ξεχωριστό μέρος η δουλειά στο πλοίο, αλλά, υπάρχουν και αρκετοί με πολλές απορίες, ενώ κάποιοι όπως μου αποκάλυψαν με υποστήριζαν.

Η παρουσία μου στο Survivor δε σημαίνει ότι τους εχω μπει στο πλοίο και τους έχω κερδίσει όλους. Είχα ενα σωστό χαρακτήρα αλλά δε σημαίνει ότι εδώ ειμαστε, δε μας νοιάζει, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και επαναπαυόμαστε. Κανονικά, συνεχίζουμε τη δουλειά μας και με γνώμονα την ασφάλεια του κόσμου και του πλοίου».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV