Ρένεση: Η ολόγυμνη φωτό και ο θυμός: «Όποιο τσογ@άνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος»

0
165

Η Κλέλια Ρένεση μας έχει συνηθίσει σε σπάνιες αναρτήσεις στα social media αλλά όταν το κάνει, είναι πάντα ο λόγος της αιχμηρός καθώς ασχολείται με σημαντικά κοινωνικά θέματα. 

Αυτή τη φορά η ηθοποιός θέλησε να θίξει με τον δικό της τρόπο το ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα της κακοποίησης γυναικών και ανέβασε μία φωτογραφία που θα συζητηθεί.

H Κλέλια Ρένεση με τον δικό της μοναδικό τρόπο θέλησε να σχολιάσει το όλο θέμα με τον εξής τρόπο. Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως την γέννησα και όπως γεννήθηκα και εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας κ να μάθει να θεραπεύεται απ’ αυτήν. Γυμνές και οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας. Όσα αίσχη και να γίνουν, όσο και αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου.

Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεσή σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες και γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή και τη θεριεύουμε, κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη και φροντίδα.

Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου και όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερέν, και τσάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής. Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρεύτηκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας και την αποστολή μας.

Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες, οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες σας και όποιο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμία μόνη, καμία μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ».

Δείτε παρακάτω τη γυμνή φωτογραφία που ανέβασε η Κλέλια Ρένεση:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV