Spice Girls: Παντρεύτηκε 45χρονη τραγουδίστρια του συγκροτήματος

0
121

Η Έμμα Μπάντον των Spice Girls αποφάσισε τελικά να παντρευτεί μετά από πάρα πολλά χρόνια σχέσης.

Η 45χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από το γάμο της με τον 42χρονο σύζυγό της Τζέιντ Τζόουνς.
Το ζευγάρι είναι μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια και η Έμμα Μπάντον είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα τους το 2011. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 13χρονο Μπο και τον 10χρονο Τέιτ.

Η τραγουδίστρια ήταν πολύ όμορφη φορώντας ένα κοντό λευκό φόρεμα με τα ημιδιαφανή μανίκια και μια ουρά προσαρμοσμένη σαν κάπα στο φόρεμά της. Στα μαλλιά της επέλεξε να φορέσει μια φλοράλ στέκα.

Οι νεόνυμφοι δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους ποζάροντας με φόντο μια αψίδα λουλουδιών. Η Η Έμμα Μπάντον έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της: «Κύρια και κυρία Τζόουνς».
Όπως ήταν φυσικό, οι φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να τους συγχαρούν, με πρώτες και καλύτερες τα άλλα μέλη των Spice Girls. Η Μελ Μπι έγραψε «yippeeeeee» ενώ με τη σειρά της η Μελ Σι: «Τόοοοοση πολύ αγάπη».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Έμμα Μπάντον έχει μιλήσει για τα σχέδια του γάμου της κατά τη διάρκεια της 23χρονης σχέσης της, λέγοντας πως πάντα ήθελαν να παντρευτούν ιδιωτικά. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο BBC Radio το 2018, η Έμμα εξήγησε ότι ήθελαν πολύ να παντρευτούν, αλλά είναι απαίσιοι σε θέματα οργάνωσης και πως θέλουν να είναι μια ιδιωτική τελετή.

Όταν είχε ρωτηθεί τότε εάν είχε παντρευτεί, η Έμμα είπε: «Όχι, δεν έχουμε παντρευτεί, όχι πως δε θα θέλαμε, θα θέλαμε πραγματικά και έχουμε μιλήσει γι’ αυτό. Προσπαθούμε, αλλά θέλουμε να είναι ιδιωτικό και κάθε φορά που το σχεδιάζουμε, γίνεται γνωστό. Θέλουμε να το κάνουμε μόνοι μας».

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV