Αποκλειστικό: Πλούταρχος: Η συγκινητική στιγμή με την κόρη του στη σκηνή και η πλάκα με τον γιο του

0
114

Κασσιανή Καραγκιουλέ

15-07-2021 00:05

«Μαζί Ξανά» μας τραγούδησε ο Γιάννης Πλούταρχος το βράδυ της Τετάρτης (14-07) επιστρέφοντας στις ζωντανές εμφανίσεις του κάνοντας την αρχή στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Με αφετηρία το Κατράκειο Θέατρο, ο αγαπημένος Γιάννης Πλούταρχος ξεκίνησε την υπέροχη μελωδική του καλοκαιρινή διαδρομή σε όλη την Ελλάδα παρέα με το γιο του Γιώργο Κακοσαίο και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Η κάμερα του gossip-tv.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε μια απίστευτα συγκινητική στιγμή του τραγουδιστή με την κόρη του, όταν η Κατερίνα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί του την μεγάλη επιτυχία «Πόσο ωραία μάτια έχεις».

Δες το βίντεο

Κατά την έναρξη της συναυλίας μπαμπάς και γιος μάλιστα δε δίστασαν να κάνουν πλάνα μπροστά στο κοινό με τον Γιώργο Κακοσαίο να τρολάρει τον Γιάννη Πλούταρχο.

Δες το βίντεο

Ο Γιάννης Πλούταρχος με την μοναδική λαϊκή φωνή του, έχει κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό του κοινού και παραμένει για πολλά χρόνια στις καρδιές τους καθώς και στην κορυφή των προτιμήσεών τους.

Ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο σε όλους εσάς, που φέρνετε στο μυαλό σας όμορφες αναμνήσεις, για εσάς που αγαπήσατε, αγκαλιάσατε, χαμογελάσατε και ζήσατε ανεπανάληπτες στιγμές ακούγοντας τα τραγούδια του.

Απόλαυσε στο αποκλειστικό βίντεο τον Γιώργο Κακοσαίο να ερμηνεύει το τραγούδι «Η μια»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV