Βέρρα – Βελισσάρης: Το «αντίο» στη Φιλιώ Πυργάκη και οι κοινές τους φωτογραφίες

0
115

Σε ηλικία 82 ετών άφησε την τελευταία της πνοή μετά από «μάχη» με τον καρκίνο. Άνθρωποι του χώρου που είχαν την τύχη και την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί της, λύγισαν στο άκουσμα της είδησης.

Δυο από αυτούς ο Γιώργος Βελισσάρης αλλά και η Χαρά Βέρρα.

Οι δυο τους θέλησαν να την «αποχαιρετήσουν» και μέσα από τα social media ανεβάζοντας κοινές τους φωτογραφίες.

«Τι να πρωτοθυμηθώ από ένα τέτοιο άνθρωπο σαν καλλιτέχνης σαν άνθρωπο δεν υπάρχουν λόγια τα πρώτα μου βήματα που ξεκίνησα με είχε πάντα δίπλα της κ με συμβούλευε πάντα Την αποκαλούσα πάντα μάνα Από τα τεράστια ονόματα στο χώρο μας αιωνία η μνήμη», έγραψε ο Γιώργος Βελισσάρης.

«Έφυγε η μάνα του δημοτικού μας τραγουδιού,
με την χρυσή φωνή και ψυχή Φιλιώ Πυργάκη,
καλό σου ταξίδι αρχόντισσα μας. 🙏🏻 🥺», σημείωσε η Χαρά Βέρρα.

Η “αρχόντισσα” του δημοτικού τραγουδιού, έδινε σκληρή μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ο οποίος και τη νίκησε.

Η τραγουδίστρια τον περασμένο Μάιο βίωσε και μία πολύ μεγάλη απώλεια αφού έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Δημήτρης Κωστόπουλος που έδινε και εκείνος τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Ο πόνος της τραγουδίστριας του δημοτικού τραγουδιού ήταν αβάσταχτος βλέποντας τον άντρα της να φεύγει πρώτος από τη ζωή, αφήνοντάς την πίσω, να παλεύει με πολλά προβλήματα υγείας. Τότε η Φιλιώ Πυργάκη δεν είχε βρει το κουράγιο να παρευρεθεί στην κηδεία του άντρα της, που ήταν το άλλο της μισό για περισσότερα από πενήντα χρόνια.

Άλλωστε η τραγουδίστρια πάλευε την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην Παναγία ότι θα τα καταφέρει.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV