Μιλλούση: Έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού για τον θρησκευτικό γάμο με τον Πετρούνια! Πότε παντρεύονται

0
133

Η μέλλουσα νύφη σήμερα ανέβασε φωτογραφία από την ώρα που βρισκόταν στο ατελιέ νυφικών και έκανε την πρώτη δοκιμή πάνω της. Όμως δεν ήταν δα και τόσο αποκαλυπτική αφού μπορεί να ανέβηκε στο γνωστό βάθρο για τη δοκιμή, όμως φορούσε ένα απλό λευκό φορεματάκι, αποφεύγοντας φυσικά να δείξει το σχέδιο και το στυλ του ονειρεμένου νυφικού της.

Αυτό φυσικά θα το δούμε την ημέρα του γάμου της με τον Άρχοντα των Κρίκων ο οποίος έφυγε προ ημερών για Τόκυο για την Ολυμπιάδα που θα γίνει εκεί.

Όσο για το πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού, οι ίδιοι είχαν αποκαλύψει πριν από μερικούς μήνες σε κοινή τους συνέντευξη: “Αρχικά σχεδιάζαμε να παντρευτούμε τον περασμένο Δεκέμβρη, αλλά το αναβάλαμε λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης. Τελικά θα παντρευτούμε τον Δεκέμβριο του 2021”.

Βέβαια, μπορεί από τότε να έχουν μεσολαβήσει διάφορες αλλαγές στη ζωή και στις αποφάσεις του ζευγαριού καθώς φήμες τούς θέλουν να παντρεύονται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, χωρίς όμως να έχει αποκαλυφθεί η ακριβής ημερομηνία αν και δικοί τους άνθρωποι λένε πως αυτό που προέχει αυτό το διάστημα για τον Λευτέρη Πετρούνια είναι οι επιδόσεις τους στους Ολυμπιακούς αγώνες από όπου θέλει να επιστρέψει νικητής.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Ιούλιο του 2019, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η μεγαλύτερη κόρη τους, η Σοφία.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η όμορφη αθλήτρια και ευτυχισμένη μανούλα από την πρόβα νυφικού:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV