Χρήστος Δάντης: Συνεργασία έκπληξη με την πρώην σύζυγό του Λίτσα Γιαγκούση

0
112

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not για την άποψή του πάνω στον εμβολιασμό, για τα παιδιά του αλλά και για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια. 

Με αφορμή μία πρόσφατη ανάρτησή του για τον εμβολιασμό, ο γνωστός τραγουδιστής είπε αρχικά:

«Ο κόσμος δεν κατάλαβε τι θέλω να πω σαν μήνυμα. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος φόβος από τον κόσμο και το σέβομαι να μη θέλει να εμβολιαστεί κάποιος. Μπορεί να είμαι κατά της απόφασης αλλά δεν είμαι κατά του εμβολίου. Το γεγονός της όποιας διαδήλωσης το θεωρώ λίγο επικίνδυνο» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε:

«Τον αδίκησαν τον Πάνο Κιάμο για το πρώτο covid free νυχτερινό μαγαζί. Εγώ όμως στο παιχνίδι αυτό δεν θα παίξω αλλά μόνο σε μικτά μαγαζιά. Δεν μου αρέσει να το λέω αλλά αυτή η κατάσταση φοβάμαι ότι θα μας φέρει στον διαχωρισμό. Προτιμώ, αν η δουλειά μου οδηγηθεί 100% σε αυτό, να αλλάξω επάγγελμα».

Εκείνο που αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη ήταν το γεγονός ότι ο ίδιος ανακοίνωσε τη μελλοντική συνεργασία του με την πρώην σύζυγό του Λίτσα Γιαγκούση με την οποία είπε πως είναι πλέον πολύ καλοί φίλοι και με την ίδια και με τον σύζυγό της Μανώλη Καραντίνη.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV