Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο διάλογος με την Ιωάννα Τούνη για τον γάμο της και η αποκάλυψη

0
170

Η όμορφη Δήμητρα που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Next Top Model έχει πλέον βρει το «λιμάνι» της και μάλιστα είναι έτοιμη για το μεγάλο και το πιο επίσημο βήμα της ζωής της, αυτό του γάμου.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποστάροντας την φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της ανήμερα των γενεθλίων της.

«Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό», έγραψε χαρακτηριστικά!

Κάτω λοιπόν από την ανάρτηση της ανακοίνωσης του γάμου της, τής έγραψε και η φίλη της Ιωάννα Τούνη.

«Το ήξερα πρώτη» έγραψε η Ιωάννα Τούνη, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να αποκαλύπτει πως το πρώτο άτομο που έμαθε για τον γάμο της ήταν ο πατέρας της.

«2η το έμαθες. Πρώτος ο μπαμπάς μου και εδώ θα πω ότι σε πήρα Facetime και περπατούσες στο δρόμο και έκατσες κάτω σε ένα πεζοδρόμιο μέσα στον κόσμο. Σ΄αγαπώ αγαπημένη μου. Και στα δικά σου γυναικάρα μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη που εγκαταλείπει την εργένικη ζωή.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV