Κηδεία Βοσκόπουλου: Η κόρη του Μαρία, ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά δικών της ανθρώπων

0
169

Ελένη-Άννα Καπάνταη

21-07-2021 14:25

Ο πόνος της απώλειας μεγάλος και η 20χρονη Μαρία δεν μπορεί ακόμα να συμβιβαστεί με την ιδέα πως ο αγαπημένος της πατέρας, ο Τόλης Βοσκόπουλος, δεν είναι πια κοντά.

Η κόρη του αξέχαστου τραγουδιστή, του πρίγκιπα του Ελληνικού τραγουδιού όπως τον αποκαλούν όλοι όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τις ερμηνείες του, κατά την άφιξή της στο κοιμητήριο ήταν υποβασταζόμενη από τη μητέρα της Άντζελα Γκερέκου και έναν ακόμα πολύ δικό της άνθρωπο.

Λίγο πριν μπει στην εκκλησία όπου θα ψαλλόταν η νεκρώσιμος ακολουθία, η Μαρία είδε ανάμεσα στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο έναν πολύ δικό της άνθρωπο και δεν άντεξε. Έχοντας προφανώς πολύ καλές σχέσεις με τον κύριο που της μίλησε, η Μαρία έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε σε κλάματα, γεγονός που αποδεικνύει με τον πιο απλό τρόπο πόσο συντετριμμένη είναι από τον θάνατο του πατέρα της.

Μην ξεχνάμε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε τεράστια αδυναμία στην κόρη του, όπως και εκείνη στον πατέρα της.

Ήταν πολύ δεμένοι και η απώλειά του μόνο στο απόλυτο πένθος θα μπορούσε να βοηθήσει τη νεαρή κοπέλα η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που η Μαρία Βοσκοπούλου ξεσπάει σε κλάματα:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV