Αθηνά Οικονομάκου: Με crop top μόλις σαράντα ημέρες μετά τον ερχομό της κόρης της

0
108

Σαράντα μόλις ημέρες έχουν περάσει από την ευλογημένη εκείνη ημέρα που η ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά.

Kαι ναι, κατάφερε μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα να επαναφέρει την άψογη σιλουέτα της. Η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να χάσει τα περισσότερα από τα 18 σχεδόν κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Όπως η ίδια ανέφερε σε πρόσφατο story της, έχασε μέσα σε δέκα περίπου ημέρες, 10 κιλά.

Αυτό βέβαια να πούμε πως οφείλεται στον πολύ καλό μεταβολισμό του οργανισμού της αλλά και στο γεγονός πως τα περισσότερα κιλά «χάθηκαν» μαζί με την ηρωική έξοδο της κόρης της.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός έχει μοιραστεί τα δικά της μυστικά στον τρόπο που μπορεί μια γυναίκα να χάσει κάποια από τα περιττά κιλά που ενδεχομένως να την ενοχλούν.

«Κάθε πρωί ξεκινάω στύβοντας έναν χυμό. Ακόμη κι αν δεν φάω κάτι, πάντα πίνω ένα φρέσκο χυμό. Συνήθως όμως πεινάω πάρα πολύ το πρωί, οπότε τρώω ένα τοστ ή μία μπάρα δημητριακών. Στη συνέχεια, αν δεν έχω μαζί μου φαγητό, το μεσημέρι επιλέγω κάτι από το γύρισμα.

Η αλήθεια είναι ότι φροντίζω να μαγειρεύω περισσότερο για να παίρνω μαζί μου φαγητό. Μετά είμαι στο τρέξιμο ενώ, το βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι, μου αρέσει να μαγειρεύω ας πούμε, μία μεγάλη μακαρονάδα», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV