Ευχάριστα νέα! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

0
148

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης και μία όμορφη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη την καριέρα της για να γίνει μανούλα!

Και μάλιστα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ο λόγος για την Αμαρυλλίς η οποία σύμφωνα με την On Time είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η τραγουδίστρια είναι εδώ και δέκα χρόνια σε σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Κώστα Ματσίκα και σύντομα πρόκειται να του κάνει το πιο πολύτιμο δώρο, ένα παιδί.

Η Αμαρυλλίς όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο, θέλησε και κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό ελάχιστα έχουν γραφτεί για τη σχέση της με τον επιχειρηματία.

Τώρα όμως, τόσο ευχάριστα νέα δεν θα μπορούσαν να κρατηθούν μυστικά μιας και η ίδια η τραγουδίστρια λάμπει από ευτυχία.

Να θυμίσουμε ότι η Αμαρυλλίς είχε περάσει δύσκολα στο πρώτο κύμα του κορονοϊού αφού είχε προσβληθεί και χρειάστηκε αρκετούς μήνες για να το ξεπεράσει.

Τελικά, τα κατάφερε, επανήλθε στην καθημερινότητά της και τη ζωή της και να που τώρα βιώνει την απόλυτη ευτυχία αφού προφανώς και ήθελε πολύ να γίνει μανούλα και να βιώσει τη χαρά της μητρότητας.

Δείτε φωτογραφίες:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV