Κατερίνα Ζαρίφη: Για πρώτη φορά αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον πρώην της!

0
124

Η ίδια έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι, μετά τον χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της, δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν να μάθει αν είναι μόνη ή αν έχει ξανά κάποιον σύντροφο.

Ποια είναι όμως η σχέση της σήμερα με τον Γιάννη; Η ίδια σε μία Q&A “κουβέντα” της με τους διαδικτυακούς της φίλους ήθελε να είναι ειλικρινής και έτσι απάντησε ακόμα και στις λίγο πιο… τολμηρές ερωτήσεις. Όταν λοιπόν κάποιος τη ρώτησε πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Γιάννη, εκείνη απάντησε:

“Δεν μου λείπει γιατί βρισκόμαστε συνέχεια, έχουμε μια εξαιρετική σχέση και μεγαλώνοντας σας το προτείνω ανεπιφύλακτα… Γίνετε φίλοι με τους πρώην σας”.

Άλλωστε και στο παρελθόν η Κατερίνα είχε πει σε συνέντευξή της πως παραμένει οικογένεια με τον Γιάννη, κάτι που σημαίνει πως εκείνος ανήκει στους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός της και πως ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, συνεχίζουν να συναντιούνται και να συναναστρέφονται ο ένας τον άλλον.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς είπε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον πρώην αγαπημένο της και τη σχέση τους:

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν για διακοπές στα Κύθηρα μαζί με τη Μαρία Σολωμού και την Ντορέττα Παπαδημητρίου με τις οποίες έγιναν πολύ καλές φίλες μετά τη συνεργασία τους στην εκπομπή Roomies.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV