Βαλέρια Λάτσιου: Άλλαξε τη φώτο της στο Instagram και είναι μοναδική! Εσύ την είδες;

0
135

H Βαλέρια Λάτσιου λατρεύει το Instagram και αλλάζει συχνά φωτογραφίες της και αυτή τη φορά μας εξέπληξε με τη νέα φωτογραφία στο προφίλ της! 

Το τρίτο κατά σειρά παιδί που απέκτησαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είναι λάτρης των social media.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει σε παλιότερες δηλώσεις της ότι η Βαλέρια ήταν εκείνη που της είχε μάθει να κάνει Insatgram Stories, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα πάει αρκετά καλά με την τεχνολογία.

Η Βαλέρια λοιπόν για την οποία η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει στο παρελθόν: «Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!» προσφάτως έκανε αλλαγή στη φωτογραφία προφίλ της στο instagram και φυσικά συνεχίζει να κρατά ιδιωτικό τον λογαριασμό της!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες και η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με την Βαλέρια μιας και βρίσκονται στην Μήλο και μας έδειξε πρώτη φορά το προσωπάκι της!

Η Βαλέρια είναι κούκλα!

Και μπορεί να λένε ότι η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου της μοιάζει περισσότερο από όλα τα παιδιά, όμως η ομοιότητα της Βαλέριας με την παρουσιάστρια είναι εκπληκτική!

Η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram της η Βαλέρια είναι μοναδική… και πρέπει να δεις την κούκλα κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV