Της έκανε πρόταση γάμου με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο στο Φάληρο! Απίθανες φωτό!

0
118

Η πρόταση γάμου του Άρη Σοϊλέδη στην αγαπημένη του Μαρία Αντωνά έχει γίνει εδώ και πολλούς μήνες όμως σήμερα αποφάσισε ο άσος των γηπέδων να μοιραστεί αυτή την τόσο προσωπική στιγμή τους ως ζευγάρι. 

Και η αλήθεια είναι ότι η πρόταση γάμου στην όμορφη δημοσιογράφο που φέτος απολαμβάναμε στην εκπομπή Σου Κου Family έγινε με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο. Πάνω σε γιοτ, ένα drone έφερε τις βέρες, κόκκινα λουλούδια παντού και ένα “Marry me” γραμμένο στην πλώρη του υπερπολυτελούς σκάφους.

Την απίθανη αυτή πρόταση γάμου του ποδοσφαιριστή είχε αποκαλύψει η ίδια η Μαρία Αντωνά μιλώντας στην εκπομπή Happy Day: «Έχει γίνει μία επίσημη πρόταση από τον σύντροφό μου αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο να σου πω, μια ημερομηνία ή κάτι άλλο γιατί τα πράγματα είναι λίγο ρευστά λόγω του κορονοϊού.

Σίγουρα κάποια στιγμή θα υπάρξει και προσκλητήριο. Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα ότι είναι ένα παιδί που δεν μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις.

Είναι λίγο τρελός με αυτά. Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήδη συγκατοικεί και η επόμενη επίσημη κίνηση έχει γίνει.

Δείτε παρακάτω τις υπέροχες φωτογραφίες από τη στιγμή της πρότασης γάμου:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV