Χριστόπουλος-Μπραντ: Η επιθυμία τους για δεύτερο παιδί και οι… προσευχές!

0
114

Μία ευτυχισμένη οικογένεια έχουν δημιουργήσει εδώ και λίγο καιρό ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ με τον γιο τους και μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν, θέλουν να μεγαλώσουν σύντομα την οικογένειά τους. 

Το ζευγάρι αποκαλύπτει σε συνέντευξή του τα μυστικά της επιτυχίας της σχέσης του που κρατάει εδώ και πολλά χρόνια αλλά και την βαθιά επιθυμία του να γίνουν ξανά γονείς.

Είστε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια. Ποιο είναι το μυστικό της ευ­τυχούς κοινής σας ζωής;

Χ.Χ.: Το μυστικό μας -γιατί πρέπει να τονίσω ότι είμαστε το ίδιο καλά από την πρώτη ημέ­ρα της σχέσης μας- είναι η απόλυτη ελευθερία, η απουσία καταπίεσης. Και οι δυο είμαστε πλήρως ελεύθεροι, δεν καταπιέζουμε ο ένας τον άλλον ποτέ. Η ύπαρξη έρωτα και αγάπης είναι δεδομένη.

Α.Β.: Ωστόσο μια σχέση δεν διατηρείται τόσα χρόνια μόνο με «υτό. Έχουμε και αντιπαραθέσεις και διαφωνίες – ειδικά εγώ, μετά τη γέννα, πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα, με ορμονικά θέματα και νεύρα. Το σημαντικό είναι να κάνεις τα πάντα για να λειτουργεί η σχέση σε όλες τις φάσεις της. Να διορθώνεις ή να αλλάζεις κάτι που μπορεί να ενο­χλεί το σύντροφό σου. Απαιτούνται επίσης πολλή συζήτηση και αμοιβαία κατανόηση. Αυτά μας εξελίσσουν.

Χ.Χ.: Εγώ πάντα βάζω τον εαυτό μου στη θέση της Anita. Πολύ βασικό επίσης είναι να είμαστε απαλλαγμένοι από κόμπλεξ, μικρότητες, συμπλέγματα και εγωισμούς.

Α.Β.: Ό,τι κι αν συμβεί σε ένα ζευγάρι, να έχουν τη θέληση και οι δύο, όλα διόρθωμονται.

Ρομαντισμός υπάρχει μετά από τόσα χρό­νια;

Α.Β.: Με τον Χάρη δίπλα μου, ο ρομαντισμός υπάρχει καθημερινά στη ζωή μου. Μου λέει συνεχώς τα ωραιότερα λόγια.

Χ.Χ.: Ευχαριστώ τον Θεό που τη βλέπω και την αγκαλιάζω κάθε πρωί.’Οταν γελά, η χαρά της είναι η χαρά μου, είναι έρωτας. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που θα μπορούσα να έχω στη ζωή μου.
Α.Β.: Πρέπει να ομολογήσω ότι εγώ είμαι πιο Ευρωπαία, πιο συγκρατημένη. Δεν είμαι τόσο εκδηλωτική όσο ο Χάρης. Εκδηλώνω την αγά­πη μου με άλλους τρόπους.

Χ.Χ.: Αυτό που λέει η Anita είναι αλήθεια. Έχουμε μιλήσει πολύ για αυτό, έχουμε τελείως διαφορετική ψυχοσύνθεση και τρόπους έκφρασης, αλλά εδώ και πολλά χρόνια έχω κατανοήσει ότι με λατρεύει. Ένα χάδι δεν είναι τίποτα, ένα χάδι ψυχής είναι τα πάντα, κι εκεί­νη αγγίζει την ψυχή μου συνεχούς και γίνεται λιοντάρι για να με υπερασπιστεί και να με σκε­πάσει. Είναι η ασπίδα μου σε όλα τα αρνητι­κά, κι αυτό για μένα είναι το παν.

Θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά σας;

Χ.Χ.: Θεού θέλοντος. Οι προσευχές μας είναι καθημερινές.

Πηγή: Hello

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV