Τόλης Βοσκόπουλος: Η τελευταία του επιθυμία και η «κρυφή» διαθήκη του

0
124

O Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας (19 – 07), ενώ περίμενε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επέστρεφε στο σπίτι του.

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι συντετριμμένες από τον θάνατο του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην μονάκριβη κόρη του, Μαρία όπως βέβαια και εκείνη στον πατέρα της. Μάλιστα, δήλωνε η πιο φανατική θαυμάστρια του και εκείνος την καμάρωνε. Η απώλειά του έχει στοιχίσει πολύ στην Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως έτσι ξαφνικά έχασε τον αγαπημένο της πατέρα. Μάλιστα, όπως είδαμε η 20χρονη κόρη του σπουδαίου καλλιτέχνη στο τελευταίο αντίο κατέρρευσε…

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε πολλές ώρες με την κόρη του, στην οποία, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδα ON Time, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, “Τόλης Βοσκόπουλος” το οποίο θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική.

Αυτή την επιθυμία, η Μαρία Βοσκοπούλου θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού το θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV