Πασχάλης Τσαρούχας: Η συγκλονιστική του ανάρτηση: «Μας παίρνουν κλαίγοντας… Μαζί σας ως το τέλος»

0
167

Ο ηθοποιός οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης έχοντας κριθεί προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακριτή για αδικήματα σεξουαλικής φύσης και συγκεκριμένα για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

Λίγες ώρες μετά ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας ανέφερε πως δέχεται ευχαριστήρια τηλεφωνήματα από κορίτσια μετά την είδηση.

Τα λόγια του είναι συγκλονιστικά.

«Από χθες το απόγευμα δέχομαι τα τηλεφωνήματα των κοριτσιών, όλων των κοριτσιών, που κλαίγοντας ευχαριστούν και λεν ότι μας χρωστάν. Τίποτα δε χρωστάτε.
Τίποτα δεν ήταν αυτό που ζήσαμε εμείς τους τελευταίους μήνες μπροστά στον δικό σας εφιάλτη, τη δική σας υπέρβαση. Εμείς όλοι σας ευχαριστούμε. Για το κουράγιο, την εμπιστοσύνη, τα δάκρυα χαράς.
Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε. Μέχρι το τέλος», έγραψε.

Ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (18-07) στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» τόνισε πως μέχρι στιγμής αναμένεται τον Σεπτέμβρη να κλείσουν άλλες δύο υποθέσεις, ωστόσο δεν έχουν ανοίξει όλα τα στόματα. «Δεν υπάρχει τέλος και αρχή. Εμείς σαν Πειθαρχικό λειτουργήσαμε βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Η υπόθεση του Φιλιππίδη τελείωσε πριν ενάμισι μήνα όπου αποφασίσαμε την παραπομπή του για οριστική διαγραφή από την Γενική Συνέλευση», είπε και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή στο Σωματείο δεν υπάρχουν άλλες καταγγελίες. Την αρχή του Σεπτέμβρη κλείνουν άλλες δύο υποθέσεις. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν έχουν ανοίξει τα στόματα. Είναι συντριπτικός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πράγματα τα οποία τα κρατάνε κρυφά, επειδή υπάρχει φόβος.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV