Ποζάρουν με τα παιδιά τους στην παραλία – Οι πιο hot Έλληνες μπαμπάδες

0
154

Μπορεί μέχρι και πάνες να αλλάζουν όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν παραμένουν γοητευτικοί και σέξι.

Μη σας πούμε πως πιο πολύ τραβούν τα βλέμματα και μας αρέσουν ακόμα περισσότερο όταν τους βλέπουμε να ποζάρουν με τα παιδιά τους είτε αυτά είναι μωρά είτε λίγο μεγαλύτερα.
Φέτος το καλοκαίρι μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο που περάσαμε λόγω της καραντίνας, όλοι έκαναν εξορμήσεις στις παραλίες.
Πολλοί celebrities απαθανατίστηκαν σε θάλασσες και ακτές από τους παπαράτσι ενώ κάποιοι άλλοι μοιράστηκαν μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Τα αγγελούδια των διάσημων μπαμπάδων, στα οποία όχι μόνο δεν χαλούν χατίρι αλλά περνούν μαζί τους φανταστικά! Απολαμβάνουν να παίζουν μαζί τους στην καυτή αμμουδιά ή να δροσίζονται στα καταγάλανα νερά.

Αναμφίβολα όμως οι μπαμπάδες με τα καλογυμνασμένα κορμιά τους, κεντρίζουν τα βλέμματα όλων!
Ανάμεσα στους πιο σέξι μπαμπάδες είναι φυσικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Αποστόλης Τότσικας κ.α.

Όλοι τους διαφορετικοί ο ένας με τον άλλον αλλά τόσο ωραίοι… Κι έχουν ένα κοινό στοιχείο! Την αγάπη που τρέφουν για τα παιδιά τους. Είναι όλοι τους υπέροχοι και μπορεί να είναι επαγγελματίες και επιτυχημένοι όμως τα παιδιά τους είναι γι΄αυτούς τα πάντα!

Δείτε φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV