Μαρία Ματσούκα: Θα λιώσεις με το βίντεο! Χορεύει με τον 3,5 μηνών γιο της

0
111

Η Μαρία Ματσούκα μένει στο σπίτι της λόγω του καύσωνα και δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο με πρωταγωνιστή τον γιο της! Η τρυφερή μαμά   χορεύει με τον 3,5 μηνών γιο της και το βίντεο είναι άκρως απολαυστικό! 

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία απολαμβάνει η Μαρία Ματσούκα η οποία πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η ίδια μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα με τον γιο της.

Αρχικά είχε πει: “Θα τον ονομάσουμε Ραφαήλ και το υποκοριστικό του θα είναι Ραφαέλο. Δεν το έχει κάποιος παππούς – γιαγιά, το επιλέξαμε γιατί μας άρεσε πολύ ως όνομα. Όταν μάλιστα εκ των υστέρων είδαμε από πού προέρχεται –είναι προστάτης των εμβρύων–, είχαμε έναν λόγο παραπάνω για να μείνουμε σταθεροί στην απόφασή μας.”!

Όσον αφορά τη βάφτιση είχε τονίσει στο περιοδικό ΟΚ: “Του χρόνου το καλοκαίρι. Να έχει εμβολιαστεί όλη η ανθρωπότητα πρώτα! (Γελάει.) Και στο μαιευτήριο ήταν κάπως περίεργη η φάση γιατί λόγω κορονοϊού δεν μπορούσα να δεχτώ κανέναν επισκέπτη. Ήταν μόνο ο άντρας μου. Και όταν γεννήθηκε το μωρό μας μπήκε αμέσως σε θερμοκοιτίδα για να πάρει λίγο βάρος, καθώς ήταν 2,300 κιλά.”!

Σήμερα λοιπόν η μανούλα το έριξε στον χορό κρατώντας πάντα αγκαλιά τον γιο της και ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο σχολιάζοντάς το: “Έξω έχει καύσωνα, δεν μπορούμε να πάμε για μπάνιο, δεν μπορούμε να πάμε βόλτα…
Εμείς όμως φέρνουμε το καλοκαίρι σπίτι μας και ταξιδεύουμε στην Κούβα!
Φυσικά με συνοδοιπόρο τον καλύτερο καβαλιέρο στον κόσμο…
Εγώ και ο γιος μου…”!

Απολαύστε το!

https://www.instagram.com/p/CR84eYgDueP

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV