Οι κυρίες της showbiz που τόλμησαν το… νυστέρι και το δήλωσαν δημόσια!

0
108

Μπορεί κάποτε να ήταν ταμπού οι κυρίες της showbiz να αποκαλύπτουν τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν κάνει.

Οι περισσότερες όμως, πλέον, αναφέρονται χωρίς ενδοιασμούς στις επισκέψεις τους στον πλαστικό χειρουργό και δεν διστάζουν να το παραδεχτούν δημοσίως, προτρέποντας με αυτό τον τρόπο κι άλλες γυναίκες να τολμήσουν να αλλάξουν κάποιο χαρακτηριστικό τους που δεν τους αρέσει.

Έλενα Παπαρίζου: Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια, που κατέκτησε την κορυφή της «Eurovision», έχει αποκαλύψει στο περιοδικό «ΟΚ!» ότι έχει κάνει πλαστική στο στήθος της. Όμως αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο, θα το έκανε μικρότερο.

«Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα είναι ότι έλεγαν πως είχα κάνει προτού καν την κάνω! Από τότε που έχω βάλει στήθος φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα το είχα μικρύνει», έχει σημειώσει.

Κατερίνα Καινούργιου: Η γνωστή παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει τις πλαστικές από πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από τα 17 της χρόνια. Τότε είχε κάνει επέμβαση στη μύτη της και αργότερα στο στήθος της, κάτι που έπειτα μετάνιωσε.

«Εγώ, όταν ήμουν μικρή, είχα κάνει το λάθος να βάλω πολύ μεγάλο στήθος, και δεν το ήξερε ο μπαμπάς μου. Πέρασα δύσκολα. Όσο μεγάλωνα, αυτό άρχιζε να γίνεται υπερβολικό. Αν είχα στα 21 μου τα μυαλά που έχω τώρα, δεν θα έβαζα ποτέ στήθος. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνω τότε. Μετά πήγα και το αφαίρεσα», έχει πει στην εκπομπή της.

Ελένη Φουρέιρα: Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές σε διάφορες εκπομπές για την πλαστική που έχει κάνει στο στήθος της. Μεταξύ άλλων έχει αναφέρει:

«Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και, επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα, και δεν με ένοιαζε!».

Κατερίνα Λάσπα: Η παρουσιάστρια μείωσε το στήθος της και στενοχώρησε τον άντρα της! Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει:

«Το μίκρυνα γιατί δεν μπορούσα να το κουβαλάω. Επειδή είμαι πολύ του αθλητισμού και υπερκινητική, μου ήταν δύσκολο. Όταν τελείωσα το θέμα του πρωταθλητισμού, αυτό άρχισε να κοιτάει και προς τα κάτω. Ξέρεις τι είναι να κοιμάσαι και αυτό να πηγαίνει το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά; Ήθελα την άνεσή μου. Τώρα κοιτάνε ευθεία, όπου τα πας πάνε και είναι και ακούραστα!».

Πηγή: On time

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV