Κατρίνα Τσάνταλη: Απολογισμός μιας καταστροφής! Έγιναν στάχτη τα πάντα στο καταφύγιο ζώων που είχε!

0
132

Αποκαρδιωτικό και τρομακτικό το θέαμα που αντίκρισε η Κατρίνα Τσάνταλη όταν βρέθηκε, μετά το τέλος της φωτιάς στην Αττική στο καταφύγιο ζώων που διέθετε και στο οποίο δεν έμεινε τίποτα όρθιο!

Η όμορφη κληρονόμος της γνωστής οινοποιίας, συγγραφέας και φιλόζωη η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία κάθε είδους ζώου, χθες βρέθηκε στην καμένη γη που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά.

Το καταφύγιο ζώων που με τόση αγάπη είχε δημιουργήσει και λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια στη θέση Πολυδένδρι στη βόρεια Αττική κάηκε ολοσχερώς όμως η ίδια η ιδιοκτήτριά του μόνο περήφανη νιώθει που κατάφερε να γλιτώσει από τις φλόγες κάθε αθώα ψυχή.

Όλα τα ζώα που φιλοξενούνταν στο καταφύγιο απομακρύνθηκαν εγκαίρως με την άμεση παρέμβαση της ίδιας και φίλων της όπως ο αγαπημένος της Ανδρέας Βούλγαρης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από το Survivor, η Ιλένια Ουίλιαμς αλλά και ο γνωστός σεφ Τζωρτζ Παπακώστας.

Χθες, η ίδια βρέθηκε στα καμένα όπου και αντίκρισε εικόνες που πραγματικά σοκάρουν.

Όπως όμως έγραψε σε μία ανάρτησή της:

«Βγαίνοντας από την κεντρική είσοδο του καταφυγίου σε αυτή τη μαύρη ησυχία νιώθω θλίψη για όλα τα άλλα. Όχι για το little shelter. Αυτό δεν σταμάτησε λεπτό να κάνει δουλειά. Όλα μας τα ζώ είναι καλά. Τα δικά μας και ακόμα περισσότερα».

Μάλιστα, η Κατρίνα χρειάστηκε να φιλοξενήσει στο σπίτι της στη Φιλοθέη και δύο κατσίκια που δεν είχαν πού να μείνουν και παρήγγειλε σήμερα το πρωί το… πρωινό τους από μανάβικο της γειτονιάς της.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε η ίδια με σκηνές… αποκάλυψης στον τόπο της πυρκαγιάς:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV