Ρίκα Διαλυνά: Έγινε 87 ετών και αυτές είναι οι φωτό από το πάρτι της στο Πόρτο Χέλι

0
102

Τα γενέθλιά της γιόρτασε σήμερα (8/8) η Ρίκα Διαλυνά και μάλιστα έγινε 87 ετών.

Η ίδια, βρέθηκε στο Πόρτο Χέλι και έκανε ένα μικρό πάρτι γενεθλίων έχοντας στο πλευρό της κάποια αγαπημένα της πρόσωπα. Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται υπάρχουν και κάποιες ανθρώπινες στιγμές, όπως έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας και φωτογραφίες.

«Μέσα σε όλο το κακό των φριχτών αυτών ημερών, υπάρχουν και κάποιες ανθρώπινες στιγμές… Μιας και βρισκόμαστε στο ευτυχώς ασφαλές Πόρτο Χέλι γιορτάσαμε τα γενέθλια της αγαπημένης μας φίλης Ρίκας Διαλυνά, αυτής της σπουδαίας γυναίκας που δοξάστηκε ποικιλοτρόπως.
Στα καλλιστεία το ’54, στο ελληνικό σινεμά, στην Τσινετσιτά, στο Χόλυγουντ, ως ζωγράφος και συγγραφέας αργότερα, σπουδαία μάνα και σύζυγος και κυρίως σπουδαιος ΑΠΛΟΣ άνθρωπος… Μας τιμά η φιλία της…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του του Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, μπορεί να έγινε 87 ετών όμως είναι μια κούκλα και περιποιημένη όπως πάντα! Δεν έχει ξεχάσει ποτέ ότι πάνω απ΄όλα είναι γυναίκα και οφείλει να φροντίζει και να αγαπά τον εαυτό της.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Ρίκας Διαλυνά στη gallery που ακολουθεί:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV