Μαίρη Σταυρακέλλη: Η δημόσια έκκληση για βοήθεια και η φωτό με το καμένο σπίτι της Νάνσυς Νικολαΐδου

0
111

Η Μαίρη Σταυρακέλλη έκανε μια ανάρτηση που πραγματικά ραγίζει καρδιές και αγγίζει και τους πιο… σκληρούς.

Η ηθοποιός η οποία μας ενημέρωσε χθες ότι είχε φτιάξει βαλίτσα με είδη πρώτης ανάγκης με τον φόβο ότι το σπίτι της θα καιγόταν κάνει έκκληση για βοήθεια σήμερα (10/8), μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Ποτέ δεν ζήλεψα τα μεγάλα σπίτια. Ζήλεψα τα μεγάλα παράθυρα. Να κρύβομαι στον μυστικό μου κήπο ν ακούω τα πουλιά και να μυρίζω την Άνοιξη. Το αυτονόητο που μοιάζει πολυτέλεια…Και βρέθηκα στα Βόρεια. Ετσι πέρασα πολλά και πολύ δύσκολα.. Να κοιτάω την θάλασσα από πράσινο…Τώρα γράφω και κοιτάω την μικρή βαλιτσουλα με είδη πρώτης ανάγκης που έφτιαξα όταν καιγόταν ο Άγιος Στέφανος…Είναι ακόμα πίσω από την πόρτα. Δεν μπορώ..δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ .Και εγώ είμαι από αυτούς που αυτή την φορά έχασα μόνο τον ύπνο μου…..», είχε γράψει χθες.

Σήμερα λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία με το καμένο σπίτι της φίλης της, Νάνσυς Νικολαΐδου και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«SOS Η φίλη μου η Νανσυ ψάχνει προς ΕΝΟΙΚΊΑΣΗ μικρή μονοκατοικία. Αυτό είναι το σπίτι που ζούσε με τον Δημήτρη τα 2 παιδιά τους και τους γονείς της. Τα αγόρια της ξεκινούν το σχολείο. Όποιος ξέρει η διαθέτει κάτι ανάλογο στις περιοχές Κρυονέρι, Σταμάτα, Δροσιά, Άγιο Στέφανο ας στείλει μήνυμα σε εμένα η σε @nansynikolaidou #ολοιμαζι #help #ολοιμαζιμπορουμε».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV