Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν επαναπαύτηκα στην εμφάνισή μου»

0
155

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κρατάει χαμηλό προφίλ, δίνει σπάνια συνεντεύξεις και προσπαθεί να απασχολεί μόνο με τη δουλειά του.

Φέτος το χειμώνα, όπως όλα δείχνουν, πήρε την μεγάλη απόφαση να πει το ναι σε τηλεοπτική πρόταση και να είναι ένας από τους κριτές του The Voice.Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στο BHMAgazino για την εμφάνισή του, κατά πόσο στάθηκε ή όχι εμπόδιο στην καριέρα του αλλά και για τη φιλία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σε τι σε έχει βοηθήσει και τι εμπόδια έχει δημιουργήσει η εντυπωσιακή σου εμφάνιση;

«Ποτέ δεν στάθηκα σε αυτό. Σαφώς είναι ένα συν στη δουλειά αυτή, αλλά ποτέ δεν επαναπαύτηκα σε αυτό. Τα πιο σημαντικά στοιχεία για να υπάρξει πρόοδος σε οποιοδήποτε επάγγελμα και κατ’ επέκταση και στο δικό μας είναι η προσήλωση στον στόχο, η σκληρή δουλειά, η επιμονή, οι σωστές αλλά όχι βιαστικές επιλογές, η τύχη – γιατί και οι συγκυρίες παίζουν τον ρόλο τους -και η πεποίθηση ότι θα εκπληρώσεις αυτό που αγαπάς πάση θυσία. Με λίγα λόγια, η πίστη στον εαυτό σου. Τίποτα δεν είναι ανέφικτο αν υπάρχει θέληση. Αυτή είναι η άποψη μου».

Τι ρόλο έχει παίξει η φιλία στη ζωή σου; Έχεις φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο;

«Σημαντικό ρόλο. Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα μπορείς να τους εμπιστευτείς, ανθρώπους που θα μπορείς να τους συμβουλευτείς και να τους συμβουλεύσεις, ανθρώπους που θα μπορείς να τους εκφράσεις τους προβληματισμούς σου, τις ανησυχίες σου, ανθρώπους που θα χαρούν με την επιτυχία σου, θα σε στηρίξουν σε· δύσκολες στιγμές. Και όλα αυτά χωρίς ιδιοτέλεια. Επομένως, όπως καταλαβαίνεις, οι φίλοι μου κατέχουν σημαντική θέση στη ζωή μου και στην καθημερινότητα μου. Υπάρχουν και από τον καλλιτεχνικό χώρο άνθρωποι με τους οποίους διατηρώ πάρα πολύ καλές σχέσεις και τους συναναστρέφομαι αρκετά συχνά».

Σε ποιους ανθρώπους στρέφεσαι όταν χρειάζεσαι βοήθεια;

«Τον πρώτο ρόλο έχει η οικογένεια μου, ο πυρήνας μου. Έτσι τους αποκαλώ. Τα αδέλφια μου, οι γονείς μου είναι οι άνθρωποι που θα απευθυνθώ σχετικά με τα διάφορα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν και θα ζητήσω τη βοήθεια τους. Μου δίνουν δύναμη και θάρρος για να αντιμετωπίσω το οτιδήποτε».

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου το 2030;

«Δεν μπορώ να το προβλέψω αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να κάνω μεγαλεπήβολα σχέδια, προτιμώ να πηγαίνω βήμα-βήμα, όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα στη ζωή μου. Σίγουρα κάποια στιγμή θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Να έχω την υγεία μου πάνω απ’ όλα έτσι ώστε να μπορέσω να πραγματοποιήσω όλα αυτά που έχω ονειρευτεί από μικρός και έχω θέσει ως στόχους μου. Κατά τα άλλα, ανατρέχω στο παρελθόν μου και διδάσκομαι από αυτό, ζω το τώρα και όσο για το μέλλον… έχει ο Θεός».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV