Ελπίδα Νίνου: Η αλλαγή που έκανε στο Instagram η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη

0
194

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακέςΤριπόλεως από την Τετάρτη 28 Ιουλίου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατείται στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο πρώτο του επισκεπτήριο στις φυλακές Τρίπολης, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης συναντήθηκε με την γυναίκα του, που ήταν από την αρχή στο πλευρό του και κατέθεσε υπέρ του ως μάρτυρας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης λύγισε βλέποντας την Ελπίδα Νίνου και μάλιστα λένε ότι αντέδρασε έντονα, όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος τους ενημέρωσε ότι έληξε ο χρόνος του επισκεπτηρίου.

Όπως ανέφερε η εφημερίδας On time, ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε από τη σύζυγό του να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να αποφυλακιστεί, με την Ελπίδα Νίνου να του δίνει την υπόσχεση ότι θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους του, για να βγει από τη φυλακή.

Η αλλαγή στο προφίλ της στα social media

Η Ελπίδα Νίνου δεν έχει εγκαταλείψει τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήταν εκεί όταν καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας του στην Ευελπίδων και περίμενε την απόφαση. Η Ελπίδα Νίνου κατέρρευσε όταν άκουσε την απόφαση για προφυλάκιση του ηθοποιού.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών η χορογράφος άλλαξε το προφίλ της στο Instagram. Πλέον ο λογαριασμός της είναι ιδιωτικός και δεν μπορεί να δει κανείς αν δεν τον έχει η ίδια αποδεχτεί κάποια ανάρτησή της.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV