Μακρυγιάννη: Η φωτό και η αποκάλυψη: «Αυτή η φωτό κρύβει την στιγμή αυτή που έχει χαραχθεί μέσα μου»

0
132

Η όμορφη ηθοποιός καταρρακωμένη από ό, τι έχει αφήσει πίσω της πέρασμα της πύρινης λαίλαπας, περιγράφει το καλοκαίρι της.

Η φωτογραφία όπως η ίδια αποκάλυψε τραβήχτηκε ένα ξημέρωμα των διακοπών της, την μοιράστηκε θέλοντας να περιγράψει τα συναισθήματά της.

«Χωρίς φίλτρα ,χωρίς ανάλυση.
Χωρίς να ξέρω ότι τραβήχτηκε .
Και όμως αυτή είναι η καλύτερη φωτογραφία του καλοκαιριού μου . Μάθαμε λίγο πολύ όλοι στο τέλειο φτιαγμένο ,στο ιδανικά σχεδιασμένο. Και όμως αυτή η φωτογραφία κρύβει τόσα πολλά από πίσω . Κρύβει την στιγμή αυτή που έχει χαραχθεί μέσα μου .
Κρύβει υπέροχες συζητήσεις, ελευθερία ,αγγίγματα ψυχής κ μυαλού. Είναι δώρο να γνωρίζεις και να έχεις ανθρώπους στην ζωή σου που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο ,που σε εξελίσσουν .Επίσης είναι πριν τις φωτιές ,πριν έρθουν τα πάνω κάτω ,πριν που είχα ακόμα όρεξη να ζήσω τις διακοπές που θα ερχόντουσαν .
Μην φύγεις καλοκαίρι μου ,μας χρωστάς έναν Αύγουστο ακόμα .
_______
Μόλις έχει χαράξει .
Τότε που είναι όλα γαλήνια . Μπροστά από έναν βαθύ σκούρο μπλε ωκεανό γεμάτο ρεύματα που με έκανε να νιώθω δέος», έγραψε η ίδια.

Δες την στη gallery

Πρόσφατα πόσταρε ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο από τις φωτιές και έγραψε το μήνυμά της.

«Σου ζήτω συγγνώμη.
Σε εσένα και σε όλα τα παιδιά .
Και ορκίζομαι πως δεν θα ξεχαστεί αυτό που συμβαίνει.
Είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον που θα έχετε. Σπαράζει η καρδιά μου τόσες μέρες. Δίνω τον λόγο μου ότι θα κάνω ότι περνάει απ το χέρι μου για το πράσινο που χάθηκε ,για το σπίτι που έχασες ,για τα όνειρα που είχες .Και ξέρω ότι δεν είμαι μόνη μου σε αυτό , ξέρω ότι υπάρχουν άλλοι τόσοι που θα βοηθήσουν. Είμαστε πολλοί και ακόμα περισσότεροι εμείς που θελουμε έναν κόσμο καλύτερο .
Συγγνώμη που τα έζησες όλα αυτά .
Συγγνώμη.», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μακρυγιάννη

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV