Τούνη – Αλεξάνδρου: Τέλος το «κρυφτούλι»! Η πρώτη φωτό με το παθιασμένο φιλί τους στο Instagram

0
136

Τούνη – Αλεξάνδρου: Μετά τις φήμες, μετά τις πρώτες κοινές φωτογραφίες, μετά τα βίντεο… ήρθε και η δημόσια εξομολόγηση του έρωτά τους.

Μπορεί μέχρι τώρα να μην το είχαν παραδεχτεί, ωστόσο φαίνεται πως ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που πλέον κανείς από τους δυο δεν θέλει να τον κρατάει κρυφό.

Έτσι νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (21-08) η Ιωάννα Τούνη ανέβασε την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξνάδρου, οπού οι δυο τους δίνουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα με την Ιωάννα μάλιστα να παραδέχεται τον έρωτά της. «You know you’re in trouble when ❤️», σημείωσε η ίδια.

Δες την στη gallery

Να θυμίσουμε πως όταν η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε τι τρέχει με τον Δημήτρη, είχε πει: «Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό και θα είμαι…».

Αργότερα όμως όταν η ερώτηση ήρθε από τους followers της η ίδια είχε πει: «Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον….».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV