Έτσι επιβεβαίωσε τις φήμες εγκυμοσύνης – Άρχισαν οι λιγούρες και δες τη λαχτάρησε μέσα στη νύχτα

0
109

Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το εντυπωσιακό μοντέλο βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και οι λιγούρες μόλις άρχισαν.

Μπορεί η ίδια να μην είχε επιβεβαιώσει τις φήμες αυτές, ωστόσο η φωτογραφία που ανέβασε με το γλυκό που επιθύμησε να φάει δείχνει ξεκάθαρα πως η Τζούλια Νόβα είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της.

Εκείνη και ο σύντροφός της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τότε που πληροφορήθηκαν την επικείμενη άφιξη του «πελαργού» στο σπιτικό τους.

Δες την φωτογραφία που πόσταρε

Να θυμίσουμε πως η Τζούλια Νόβα μίλησε πρόσφατα στο «Secret» των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη για την ρομαντική πρόταση γάμου!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο»!

Ποιος είναι ο σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, ο Μιχάλης Βιτζηλαίος;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Βιτζηλαίος είναι ιδιοκτήτης μπυραρίας στα βόρεια προάστια και παράλληλα ασχολείται με τα extreme sports. Το ζευγάρι μοιράζεται συχνά μέσω των social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, αλλά και τις εξορμήσεις του σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Φίλοι και γνωστοί, μάλιστα, σχολιάζουν πόσο ταιριαστοί είναι.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV