The Bachelor: Η αποκάλυψη της Αντζελίνας: «Είδα στον καθρέφτη να φαίνονται μόνο τα κοκάλα μου»

0
127

Για τις φήμες περί ανορεξίας και πώς κατάλαβε ότι «φλέρταρε» με διατροφική διαταραχή, μίλησε η Aντζελίνα Χαλντέντα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, The Bachelor .

Αναφερομένη στην αλλαγή της εικόνας της, αφού έχει χάσει περίπου είκοσι κιλά μετά το τέλος του ριάλιτι αποκάλυψε πως όταν «όταν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και είδε μόνο κοκάλα έβαλε τα κλάματα».

Η όμορφη πρώην παίκτρια του The Bachelor, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not:

«Μπαίνοντας στο Bachelor ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63. Έχασα 20 και τις τελευταίες μέρες έχω πάρει 3 κιλά… Έπαιρνα μηνύματα «είσαι κόκκαλο», «δεν βλέπεσαι», «φάε κορίτσι μου», «πώς είσαι έτσι»… Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται κι αυτοί άσχημα για εμένα, άρχισα να λέει «όχι» μέχρι που κάποια στιγμή κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα. Μετά από εκείνη την ημέρα συνήλθα. Μίλησα με μία ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο της ανορεξίας, αλλά αν συνέχιζα έτσι…», εξομολογήθηκε η Αντζελίνα Χαλντέντα μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, The Bachelor είχε πει για την απώλεια των κιλών της σε συνέντευξή της:

«Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια. Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δε πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο instagram. Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια διατροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. Τα 20 κιλά μετά το Bachelor δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV