Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: «Είναι ο άνθρωπος μου, με ανέχεται, είναι ο δεύτερος εγκέφαλος μου»

0
135

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, φέτος θα έχει διπλό ρόλο στην ελληνική τηλεόραση. Στο Mega θα είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής «Fishy» ενώ στην ΕΡΤ θα κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού στη σειρά «Πεθαίνω για σένα».

Με αφορμή τη συνεργασία τους ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για την Κατερίνα Γερονικολού και λιώσαμε από τα λόγια αγάπης

Σε αυτό το σίριαλ της ΕΡΤ1, και συγκεκριμένα στην κωμωδία «Πεθαίνω για σένα», θα πρωταγωνιστείς μαζί με τη σύντροφο σου, Κατερίνα Γερονικολού. Είναι ιδιαίτερο ότι συναντιέται η επαγγελματική με την προσωπική σας διαδρομή;

Με την Κατερίνα έχουμε δουλέψει ξανά μαζί, κάναμε πέρυσι την ταινία «Για πάντα». Αυτή η σειρά είναι πολύ γλυκιά. Είναι μια κομεντί με πολύ μεγάλη ειλικρίνεια. Πατά στην πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Δεν ξέρω σίγουρα αν αυτός θα είναι τελικά ο τίτλος της. Προσωπικά, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για να ζήσω άλλο ένα ταξίδι σε μια καινούργια δουλειά.

Ποιο θα είναι το περιεχόμενο της σειράς;

Ουσιαστικά η ηρωίδα που υποδύεται η Κατερίνα είναι κάπως υποχόνδρια και σε μια επίσκεψη της για εξετάσεις σε μια κλινική γνωρίζεται με το χαρακτήρα που ερμηνεύω εγώ. Εκείνος κάνει ένα τραγικό λάθος στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κάποιων εξετάσεων και ξαφνικά η ζωή των δύο αλλάζει ολοκληρωτικά.

Τι αγαπάς στην Κατερίνα ως άνθρωπο και τι αντίστοιχα ως ηθοποιό;

Αγαπώ την πειθαρχία της και το πώς δουλεύει ακατάπαυστα, όταν παίρνει ένα πρότζεκτ στα χέρια της. Δεν έχω δει κανέναν άλλο επαγγελματία στη διαδρομή μου να εργάζεται τόσο πολύ. Είναι εξαιρετική. Όσον αφορά την ιδιωτική μας ζωή, είναι ο άνθρωπος μου, με στηρίζει, με ανέχεται, είναι ο δεύτερος εγκέφαλος μου. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για την Κατερίνα.

Δήλωσες σε συνέντευξη σου ότι δεν είσαι υπέρ του γάμου.

Ναι. Δεν αλλάζει κάτι στη σχέση. Είμαι υπέρ της συμβίωσης. Θεωρώ ότι είναι το ίδιο. Για μένα ο γάμος δεν σημαίνει κάτι περισσότερο ή διαφορετικό από μια συγκατοίκηση. Τον αντιλαμβανόμουν πάντα ως μια γραφειοκρατική διαδικασία επικύρωσης της σχέσης.

Τι λείπει από τη ζωή σου;

Αυτήν τη στιγμή δεν μου λείπει κάτι. Είμαι πλήρης. Θέλω να διατηρήσω τα κεκτημένα μου και να είμαι καλά όπως είμαι σήμερα.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV