Χριστίνα Κοντοβά: Η αποστομωτική της απάντηση όταν τη ρώτησαν γιατί δεν υιοθέτησε παιδί στην Ελλάδα

0
117

Από τον περασμένο χειμώνα η Χριστίνα Κοντοβά έχει αποκαλύψει τον αγώνα της να υιοθετήσει από την Ουγκάντα τη μικρή Ada με την οποία θέλει να επιστρέψουν μαζί στην Ελλάδα και να ξεκινήσουν και επισήμως την κοινή τους ζωή. 

Η όμορφη σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας η οποία είχε αποκαλύψει με όλες τις λεπτομέρειες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει στον αγώνα της αυτό, εδώ και μήνες μοιράζει τη ζωή της σε Ελλάδα και Αφρική προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Για λίγο καιρό “πετάγεται” στην Ελλάδα και με την πρώτη ευκαιρία, όταν έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επιστρέφει στην αγκαλιά της κόρης της που τόσο πολύ αγαπά.

Μάλιστα, συχνά μας δίνει μία ιδέα για τις όμορφες στιγμές που περνούν μαμά και κόρη στην πανέμορφη Ουγκάντα, που η Χριστίνα Κοντοβά πλέον νιώθει σαν δεύτερο σπίτι της αφού την έχει αγαπήσει λόγω της μικρής της.

Με επιμονή και υπομονή η σχεδιάστρια κάνει ό,τι χρειάζεται για να καταφέρει τον στόχο της και μάλιστα ήδη έχει γίνει γνωστό ότι όταν επιστρέψει νονά του παιδιού, δηλαδή πνευματική του μητέρα θα είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σήμερα, η Χριστίνα Κοντοβά ανάρτησε κάτι που δεν περιμέναμε. Κάποιος τη ρώτησε γιατί δεν επέλεξε να υιοθετήσει παιδί από την Ελλάδα αλλά πήγε στην Αφρική για να συναντηθούν οι δρόμοι της με τη μικρή Ada.

Η όμορφη και πάντα καλοπροαίρετη σχεδιάστρια, με λίγα και… σταράτα λόγια έδωσε την αποστομωτική της απάντηση. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Και επειδή μόλις πήρα μήνυμα ”γιατί δεν υιοθετείς από την Ελλάδα” και με έχουν ρωτήσει πολλοί, θα απαντήσω απλά… ”Τι σημασία έχει”;».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV