Μαλέσκου: Ο φόβος μήπως νοσήσει από κορονοϊό, οι μεγάλες αποφάσεις και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει!

0
105

H Ιωάννα Μαλέσκου σήμερα, 30 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα και είναι πανέτοιμη για έναν απαιτητικό αλλά συγχρόνως και δημιουργικό χειμώνα. 

Η ίδια, μία ανάσα πριν καλωσορίσει για πρώτη φορά φέτος τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της Love it μιλάει για τη μεγάλη απόφαση που πήρε να έρθει από την Κρήτη στην Αθήνα, για την περίοδο της καραντίνας που τη ζόρισε αλλά και για τις εκπλήξεις που θα πρέπει να περιμένουμε από εκείνη.

Διαβάστε τι ακριβώς είπε παρακάτω…

Από το Κρήτη Tv στον ΣΚΑΙ, έναν μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό… Ήταν τελικά βουτιά στα βαθιά για εσάς αυτή η μετακίνηση;

Δεν έχω μάθει στα ρηχά νερά, ούτε σε σωσίβια. Η απόφασή μου να έρθω στην Αθήνα ήταν ακριβώς γιατί αγαπώ να εξελίσσομαι και να κάνω βήματα μπροστά, σταθερά. Έτσι, είδα την κίνησή μου αυτή, ως ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά. Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες, λένε. Εγώ θα συμπλήρωνα και… μεγάλα ταξίδια με δυνατές συγκινήσεις!

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο;

Η συνθήκη που βιώσαμε όλοι λόγω καραντίνας, μου στέρησε παρέες, βόλτες, εμπειρίες και απλά καθημερινά πράγματα που σε βοηθούν να εγκλιματιστείς γρηγορότερα και να νιώσεις χαρά και ασφάλεια, όταν μετακομίζεις σε έναν τόπο που δεν έχεις ξαναζήσει. Αυτό μου στοίχισε περισσότερο και μέχρι να το αποδεχθώ, μου πήρε λίγο καιρό να βρω τα πατήματά μου. Σε συνδυασμό με την αγωνία και τον φόβο μήπως νοσήσω, ήμουν αποτραβηγμένη από όλους και όλα. Εύχομαι οι ημέρες που έρχονται, να φέρνουν μόνο χαρά και να μας βρίσκουν κοντά σε όσους εμείς επιθυμούμε και επιλέγουμε.

Ποιες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η εκπομπή; Θα υπάρξουν αλλαγές στο στήσιμο και τα πρόσωπα;

Θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα και στο σκηνικό, όλα όμως με αρμονία και ισορροπία. Η εκπομπή έχει ταυτότητα, απέκτησε σταθερότητα και η ομάδα διαθέτει άφθονη διάθεση για να γίνει μια μεγάλη αγκαλιά με τους τηλεθεατές! Σύντομα θα τα ανακαλύψετε όλα. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα!

Πηγή: Τηλέραμα

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV