Καραβάτου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού: «Mετά από μια κάποια απουσία…»

0
118

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τον τελευταίο χρόνο. Κανείς από τους δυο τους, δεν είχε αφήσει επισήμως την οικογενειακή του εστία

Οι δυο πρώην σύζυγοι χειρίστηκαν με απόλυτη αξιοπρέπεια την λήξη της σχέσης τους, με τους συνεργάτες τους να κάνουν λόγο για δύο πολιτισμένους ανθρώπους.

Τόσο ο ηθοποιός, όσο και η παρουσιάστρια είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τα οικογενειακά τους προβλήματα κρυφά, αφού και στην καθημερινή εκπομπή που παρουσίαζαν δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα.

Στις 17 Αυγούστου ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Η Κατερίνα Καραβάτου όλο αυτό το διάστημα δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρώτη ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (1-09) οπού πόσταρε μια υπέροχη φωτογραφία του γιου της, σημειώνοντας στη λεζάντα: «Λοιπόν, μετά από μια κάποια απουσία, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλό μήνα μ αυτόν τον τρόπο. Και θα ήθελα έναν καλό μήνα, παρακαλώ! Για όλους μας!!!».

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Μετά την αποχώρησή της από το Star, πάει Mega

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή.

Άμεση, δυναμική, οξυδερκής. Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά. Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Μεγάλο κανάλι.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV