Φανή Δρακοπούλου: Τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν: «Απορώ πραγματικά γιατί έχει γραφτεί αυτό»

0
118

H Φανή Δρακοπούλου έκανε το μεγάλο «μπαμ» το 2006 με το τραγούδι της «Θέλω να τα πιω», το οποίο έγινε το hit της χρονιάς!

Έκτοτε ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια η Φανή Δρακοπούλου αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Πλέον έφτασε η στιγμή να επιστρέψει ξανά και όπως αποκάλυψε η Φανή Δρακοπούλου, σε συνέντευξή της, ήδη ετοιμάζει τα νέα της τραγούδια, καθώς και τις μελλοντικές εμφανίσεις της.

Έχεις συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Γιάννης Πάριος, Σταμάτης Γονίδης, Βασίλης Καρράς, Νίκος Βέρτης και πολλοί άλλοι. Ποια συνεργασία σου ξεχωρίζεις και γιατί;

Όλες οι συνεργασίες μου ήταν πολύ σημαντικές για εμένα, σίγουρα καθεμία είχε να μου προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία και είχα να μάθω πολλά! Εκείνη όμως που ξεχωρίζω και αισθάνομαι πολύ τυχερή που μου συνέβη είναι η συνεργασία μου με τον τεράστιο αυτό καλλιτέχνη, τον Γιάννη Πάριο! Θυμάμαι τη στιγμή που βγήκα να τραγουδήσω μαζί του στη σκηνή και, όπως έχω ξαναπεί, ήταν σαν να συνάντησα τον ίδιο τον Θεό! Τον ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα από εκείνον εκείνη τη μαγευτική σεζόν.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχεις αποφασίσει να αποτραβηχτείς από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφιερωθείς στην οικογένειά σου. Πώς είναι η Φανή ως μαμά;

Αυτό που πιστεύω απόλυτα είναι ότι η μητρότητα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Λιγότερο επικριτικό, με πολύ μεγαλύτερη κατανόηση και ευαισθησία. Παρά τη μαυρίλα της εποχής, παρά τα νεύρα που σου προκαλούν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω, μπορείς να γελάς! Γιατί το παιδί σου είναι καλά και γιατί ξέρεις πόσο ευτυχισμένο και ασφαλές το κάνει να νιώθει το γέλιο σου! Το γεγονός και μόνο ότι ανησυχείς για το αν είσαι καλή μαμά αποδεικνύει πως είσαι.

Εχει γραφτεί σε sites ότι αποφάσισες να αποσυρθείς οριστικά από τις πίστες και το τραγούδι. Ισχύει; Ετοιμάζεις το comeback σου;

Απορώ πραγματικά γιατί έχει γραφτεί αυτό και μάλιστα σε περίοδο καραντίνας! Έπειτα από αρκετά χρόνια δουλειάς και αφού βρήκα τον άντρα της ζωής μου, ένιωσα την ανάγκη να κάνω οικογένεια και έτσι έκανα την παύση που χρειαζόμουν πολύ καιρό. Κατόπιν μας βρήκε ο ιός, και εγώ αλλά και όλοι οι συνάδελφοί μου βρεθήκαμε εκτός δουλειάς έτσι κι αλλιώς, και μάλιστα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και ακόμη τα πράγματα δεν έχουν επανέλθει. Η απάντηση λοιπόν είναι όχι, δεν έχω αποσυρθεί. Ετοιμάζω τα νέα μου τραγούδια, καθώς και τις μελλοντικές εμφανίσεις μου.

Πηγή Espresso

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV