Νίκος Δερτίλης: «Η μητέρα μου, άφησε την τελευταία της πνοή, μέσα στην αγκαλιά μου»

0
75

Ο Νίκος Δερτίλης πρωταγωνιστεί σε μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές του φετινού καλοκαιριού, «Κάντω Τζαβέλλα-Δραγώι στα χρόνια της Επανάστασης».

Ο Νίκος Δερτίλης μίλησε στο «Λοιπόν» για τα επαγγελματικά του, τον έρωτα, αλλά και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Έχεις συμμετάσχει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Θα μοιραστείς μαζί μας μια στιγμή από κάποιο γύρισμα που θυμάσαι πάντα;

Στις «Άγριες Μέλισσες» νομίζω ήταν η πιο όμορφη στιγμή. Στο studio K έχουν κάνει υπέροχη δουλειά. Το σκηνικό τα κοστούμια όλοι οι συντελεστές φρόντισαν να με κάνουν να μπω σε εκείνη την εποχή, με το που πάτησα το πόδι μου. Επίσης όλοι ήταν πολύ φιλικοί και εγκάρδιοι, με έκαναν να νιώσω κομμάτι τους με το που μπήκα.

Καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Ποια είναι η γνώμη σου για όλα όσα έχουν γίνει; Έχεις βιώσεις ανάλογη συμπεριφορά;

Τα καταδικάζω. Πρέπει να μιλάμε όταν συμβαίνουν αυτά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ναι, το βίωσα μια φορά από σκηνοθέτη που μας πρόσβαλε όλους τους ηθοποιούς με πολύ άσχημο τρόπο. Του το γύρισα πολύ γενναιόδωρα πίσω και σηκώθηκα και έφυγα. Με πείραξε που ήμουν ο μόνος που μίλησα. Πάνω στον τσακωμό απευθύνθηκα στους υπόλοιπους ηθοποιούς λέγοντας τους “Καλά ρε δεν μιλάτε, δεν σας προσβάλλουν αυτά που μας λέει;”… σιγή από όλους.

-Τι σε φοβίζει;

Ο εγωισμός μου και η ιδέα του να χάσω τους ανθρώπους από κοντά μου και να μείνω μόνος. Μου αρέσει η μοναχικότητα, με φοβίζει η μοναξιά.

-Πώς βίωσες την περίοδο της καραντίνας; Τι έκανες για να περνάει ο χρόνος σου;

Αρκετά δύσκολα. Είχα μία έντονη αίσθηση ότι μου κλέψανε τη ζωή. Η μόνη παρηγοριά ήταν πως ήμασταν όλοι μαζί σε αυτό. Έκανα ό,τι πίστευα πως θα βοηθήσει, από περπάτημα, τρέξιμο, μπάσκετ, ταινίες, έως και να κοιτάω απλά το ταβάνι, βουλιάζοντας στο κενό μέσα μου. Με γλίτωσε ότι στο σπίτι μου έχω θέα όλη την Αθήνα και βλέπω πολύ ουρανό. Επίσης έκανα διαδικτυακά μαθήματα θεατρικής γραφής και άρχισα να γράφω ένα θεατρικό έργο και κάποια σενάρια και ταινίες μικρού μήκους.

-Στην πιο σημαντική παράσταση της ζωής σου, ποιον θα ήθελες συμπρωταγωνιστή;

Κάποιον που να υπάρχει έντονο δέσιμο, επικοινωνία και χημεία.

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου μέχρι σήμερα;

Όταν η μητέρα μου, άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στην αγκαλιά μου, είπε ο Νίκος Δερτίλης.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV