Αποκλειστικό: Μαροσούλης – Μελέτη: Βαφτίζουν τον γιο των Πετρουτσέλι – Γούτου! Όλες οι λεπτομέρειες

0
112

Τα δύο ζευγάρια, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής Mega Καλημέρα την ερχόμενη Παρασκευή (10 Σεπτεμβρίου) θα ταξιδέψουν μέχρι το Πόρτο Χέλι όπου διαθέτει εξοχική κατοικία ο Άρης Γούτος και εκεί θα γίνει και η βάφτιση του μικρού.

Ο γλυκύτατος πιτσιρικάς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος από τους νονούς του Θοδωρή και Ελεονώρα Μαροσούλη, όπως αναφέρονται στο προσκλητήριο της βάφτισης.

Στο μυστήριο αλλά και αργότερα στο τραπέζι για να γιορτάσει η οικογένεια του νεοφώτιστου το ευχάριστο γεγονός θα παρευρεθούν μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι, όπως είναι η επιθυμία της οικογένειας.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Φλορίντα Πετρουτσέλι γνωρίζονται κάτι περισσότερο από 12 χρόνια, όταν για πρώτη φορά συνεργάστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Star και από τότε τις δένει μία βαθιά και ειλικρινής φιλία.

Μία φιλία που θα γίνει συγγένεια με την κουμπαριά των δύο γυναικών οι οποίες πλέον κάνουν πολλή παρέα. Άλλωστε, λόγω και της συνεργασίας τους φέτος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», είναι καθημερινά μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο γυναίκες είχαν γίνει για πρώτη φορά μανούλες με διαφορά μόλις τριών μηνών. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε γεννήσει την κόρη της Αλεξάνδρα τον Απρίλιο του 2018 και τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου ήρθε στον κόσμο και η κόρη της Φλορίντας.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV