Καινούργιου: Tα 6 must κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της για σικάτες φθινοπωρινές εξορμήσεις

0
117

Ο Σεπτέμβριος μπήκε, λίγη ψυχρούλα έπιασε και είναι μια καλή ευκαιρία για ψώνια, να ανανεώσουμε λίγο γκαρνταρόμπα μας. Κι επειδή ξέρω ότι κι εσύ συμφωνείς, καλύτερος οδηγός μόδας για τα πρώτα υπέροχα κα λίγο πιο ζεστά συνολάκια από το Instagram της Κατερίνας Καινούργιου δεν υπάρχει!

Mπορείς αν θέλεις βέβαια να κάνεις υπομονή μέχρι τη Δευτέρα (13-09) που έχει την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον Alpha που θα τη δεις και live αλλά μέχρι τότε μια γεύση μπορείς να την πάρεις.

Γιατί ωραία τα ραντάκια, ωραία τα καφτάνια αλλά ο χειμώνας είναι προ των πυλών κι επειδή το φθινόπωρο είναι μια περίεργη εποχή για επιλογή ρούχων, σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις από τα σύνολα που επιλέξει η όμορφη παρουσιάστρια.

Σικ, με γούστο, ποιότητα στις επιλογές της και σίγουρα με γνώσεις για το πώς και αν πρέπει να υιοθετήσει τάσεις της μόδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η παρουσιάστρια σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και ποτέ δεν έχει υποπέσει σε στιλιστικό λάθος, ώστε να σχολιαστεί αρνητικά.

Για πάρε μια πρώτη γεύση

Και για να μη ξεχνιόμαστε, θυμάσαι πότε κάνει πρεμιέρα;

H Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha με την εκπομπή, Super Κατερίνα! Είστε έτοιμοι; Έρχεται η Super Κατερίνα, το πιο super πρωινό, τηλεοπτικό μαγκαζίνο με την πιο super παρέα! Φρέσκο, χαρούμενο, συναρπαστικό, ενημερωμένο, καθηλωτικό, συναισθηματικό και πολύ πολύ αληθινό!

Η Κατερίνα Καινούργιου, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00 μας υποδέχεται, δίνει χρώμα και ομορφαίνει τα πρωινά μας! Χαμογελάει, συγκινείται, αγαπάει! Λαμπερή, αισιόδοξη και ακομπλεξάριστη περιμένει τους τηλεθεατές στο καθημερινό, πρωινό τους ραντεβού!

Στο πλάι της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος συνθέτουν την ομάδα που θα κάνει στην κυριολεξία κάθε μέρα μας… «καινούργια». Για τρεις ώρες η super παρέα θα μας κρατά συντροφιά με πολύ ρεπορτάζ, χιούμορ, αποκαλύψεις, μεγάλες αποκλειστικότητες και πλούσιο παρασκήνιο από τον χώρο της showbiz.

Μαζί τους ο Χάρης Λεμπιδάκης με αποκλειστικά ρεπορτάζ και η Έλενα Πολυκάρπου που μεταφέρει πάντα πρώτη την είδηση! Η Μάρα Μεϊμαρίδη θα «μαγεύει» την ομάδα προσφέροντας ουσιαστικές συμβουλές σχέσεων και κυρίως ζωής με το δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

Και πώς θα γίνεται πιο νόστιμη η μέρα; Με την Κατερίνα Λένη! Ο μοναδικός Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρίσκεται μαζί τους με την έμπειρη ματιά του και το πάντα καυστικό του σχόλιο.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV