Big Brother: Steve Milatos – Παναγιώτης Πέτσας: Πόσο καλά γνωρίζονταν πριν μπουν στο παιχνίδι;

0
137

Big Brother: Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι… “Πολύ καλά”. Παναγιώτης Πέτσας και Steve Milatos είναι… bros όπως συνηθίζουν να αποκαλούν ο ένας τον άλλον μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού πολύ πριν μπουν στο παιχνίδι. 

Έχοντας μία κάποια διαφορά ηλικίας, οι δύο γοητευτικοί παίκτες του Μεγάλου Αδελφού γνωρίζονται εδώ και καιρό και συγκεκριμένα από τότε που ο Παναγιώτης συμμετείχε στο GNTM.

Θα θυμάστε πως πέρυσι, ο ξανθός Άδωνης του Big Brother βρισκόταν ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι μοντέλων.

Κάποιες κοινές δουλειές, κάποια διαφημιστικά που χρειάστηκε να κάνουν μαζί και κάπως έτσι γεννήθηκε η φιλία ανάμεσα στον Steve και τον Παναγιώτη οι οποίοι είναι από τους “κολλητούς” μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Λέει ο ένας τα μυστικά του στον άλλον, κάνουν συζητήσεις επί συζητήσεων και συχνά εκφράζουν τα πραγματικά τους αισθήματα για τις κοπέλες που τους ενδιαφέρουν μέσα στο σπίτι. Τον Steve τον ενδιαφέρει η Σύλια ενώ ο Παναγιώτης έχει δείξει ξεκάθαρη προτίμηση στην Ανχελίτα. Μία τέτοια στιγμή τους παρακολουθήσαμε και πρόσφατα όταν ο Παναγιώτης μίλησε για τη νεαρή μελαχρινή κοπέλα με την οποία θέλει να γίνει ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Για να φτάσουν να κάνουν την παραπάνω συζήτηση όμως, σημαίνει πως οι δυο τους γνωρίζονται καλά και μάλιστα από τα παλιά.

Και πράγματι, οι δύο άντρες γνωρίζονται και είναι φίλοι πολύ πριν μπουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Μάλιστα, αν ρίξει κανείς μία μικρή ματιά στις προσωπικές τους σελίδες στο instagram θα διαπιστώσει πως και οι δύο έχουν αναρτήσει πολλές κοινές φωτό τους ή βίντεο. Όπως το παρακάτω όπου Παναγιώτης και Steve μιλάνε -πριν από κάτι μήνες- για το Euro. Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CP-vbi-gc3k

Πλέον ο ένας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον άλλον και είναι από τις μικρές φιλικές “κλίκες” του Big Brother καθώς γνωρίζονται πολύ καλά και φυσικά στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε κακοτοπιά ή κακή στιγμή μέσα στο παιχνίδι.

Δείτε παλιότερες κοινές φωτογραφίες τους παρακάτω:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV