Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του ηθοποιού

0
106

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτοί είναι οι λόγοι που απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του ηθοποιού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσέφυγε κατά του εντάλματος της προσωρινής κράτησης της 15ης τακτικής ανακρίτριας. Κατέθεσε το αίτημά του στις 4 Αυγούστου, μια εβδομάδα μετά την απολογία του για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών συναδέλφων του, υποστηρίζοντας ότι κρίθηκε προφυλακιστέος με ανύπαρκτα στοιχεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, oι δικαστές με το σκεπτικό που αναπτύσσουν στο βούλευμά τους, το οποίο εκδόθηκε μόλις στις 27 Αυγούστου απορρίπτουν έναν προς έναν τους ισχυρισμούς του.

Οι δικαστές κάνουν λόγο για ιδιαίτερη επικινδυνότητα του κατηγορούμενου, σταθερή ροπή και εθισμό στην τέλεση συναφών εγκλημάτων.

«Εκμεταλλευόμενος το εγνωσμένο κύρος του και την καταξίωσή του στον χώρο ως ηθοποιού, σκηνοθέτη και θιασάρχη επεδίωκε συναντήσεις με τα θύματά του και εκμεταλλευόμενος της επιθυμία τους για εύρεση εργασίας και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους τις απομόνωνε σε ιδιωτικούς χώρους, γραφείο, καμαρίνι, αυτοκίνητο και με ιδιαίτερη σκληρότητα και αναλγησία, χωρίς να πτοείται από τη σθεναρή αντίσταση, προέβαινε η επιχειρούσε να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί τους».

Και αναφέρεται ότι εμφανιζόταν αμετανόητος, ακόμα και μετά την τέλεση των πράξεών του, απευθύνοντας χυδαίες εκφράσεις και απειλές εναντίον των θυμάτων του.

Έτσι «καταδεικνύεται η ιδιαίτερη επικινδυνότητα και η σταθερή ροπή του, καθώς και ο εθισμός στην τέλεση συναφών εγκλημάτων, με αποτέλεσμα να κρίνεται αιτιολογημένα πως αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει νέα εγκλήματα».

Μάλιστα, οι δικαστές ανέφερεαν ότι κανένας από τους μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου δεν έχει ιδία αντίληψη για τα καταγγελλόμενα περιστατικά, ενώ όσα καταθέτουν αποτελούν κατά ισχυρισμούς που ο ίδιος τους έχει μεταφέρει.

Τέλος, οι δικαστές ήταν αρνητικοί και στην αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με βραχιολάκι, που ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε!

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» και ανέλυσε το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη το οποίο απορρίφθηκε.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV