Ρένια Τσακίρη: Τι λέει η άλλοτε συμπαίκτρια του μοντέλου με την κοκαΐνη: «Όταν το έμαθα σοκαρίστηκα»

0
129

Χαμογέλα και πάλι: Εξελίξεις στην υπόθεση με πρωταγωνίστρια την πρώην παίκτρια του Power of Love και τον σύντροφό της οι οποίοι βρέθηκαν με 7,8 κιλά κοκαΐνη την περασμένη Πέμπτη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, αύριο το ζευγάρι πρόκειται να απολογηθεί καθώς την Παρασκευή ζήτησε και πήρε αναβολή για αύριο (13/9).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι κατήγγειλε άγνωστος καλώντας την Αστυνομία η οποία και άρχισε να παρακολουθεί τους δύο υπόπτους για αρκετές μέρες.

Ο άγνωστος καταγγέλλων, είπε στο τηλεφώνημα ότι η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης και ο σύντροφός της διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Η νεαρή κοπέλα και ο σύντροφός της κρατούνται στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών σε διαφορετικούς χώρους μέχρι αύριο οπότε και θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα.

“Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι για άλλα πράγματα καθώς έχει βρεθεί και μία ζυγαριά ακριβείας” είπε ο αστυνομικός ρεπόρτερ του Mega.

Η άλλοτε συμπαίκτρια της κοπέλας που είχε λάβει μέρος στο Power of Love, η Ρένια Τσακίρη μίλησε για εκείνη, δηλώνοντας σοκαρισμένη με όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε τι είπε η νεαρή κοπέλα στο παραπάνω βίντεο:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV