Ευτυχία Φαναριώτη: «Ο Χάρης Ρώμας σε ό,τι αφορά στη νέα του τηλεοπτική δουλειά, κρατά σιγή ιχθύος»

0
159

Συνεργάζεται ξανά με τον Χάρη Ρώμα στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα σχέδιά της τον ερχόμενο χειμώνα.

Πώς νιώσατε που ανεβήκατε ξανά στη σκηνή του θεάτρου;

«Δεν νομίζω πως υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν όσα ένιωσα τη στιγμή που βρέθηκα απέναντι από το κοινό»

Το κοινό εισέπραξε αυτή τη χαρά ή υπήρχε φόβος;

«Ο κόσμος έχει μόνο χαρά μέσα του, ειδικά μετά την παράσταση. Είναι όλοι ανοιχτοί και μας πλησιάζουν να μας μιλήσουν. Εμείς είμαστε αυτοί που φοβούνται καθώς πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα που υπαγορεύουν οι υπαγορεύουν οι κανόνες υγιεινής. Φαίνεται πως ο κόσμος ήθελε το θέατρο στη ζωή του. Με αυτό έχει μάθει να ζει και εμείς του δίνουμε τη δυνατότητα να περάσει καλά».

Παίζει ρόλο και το γεγονός πως αφορά σε έργο του ελληνικού κινηματογράφου;

«Όντως. Όμως μην ξεχνάμε πως έχει γίνει μεταφορά του έργου στο σήμερα, δια χειρός Χάρη Ρώμα. Έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά, χωρίς να αλλάζει το κυρίως θέμα. Είναι σύγχρονο αλλά κρατάει την αθωότητα εκείνης της εποχής».

Ποιοι είναι δηλαδή ο Κλέαρχος και η Μαρίνα του Χάρη Ρώμα;

«Ο Κλέαρχος είναι ένας Κωνσταντινουπολίτης και η Μαρίνα είναι μια ξιπασμένη θεότρελη γυναίκα που θέλει να γίνει φίλη με τη βασίλισσα Ελισάβετ ή με τη βασίλισσα Φρειδερίκη. Έχει πλάκα…».

Και ποιος είναι αυτός ο Nτίμης που μπαίνει ανάμεσα τους;

«Ο Ντίμης κοροϊδεύει τη Μαρίνα και της τρώει λεφτά Δεν είναι για καλό η παρουσία του Εκείνη βέβαια τον αγαπάει γιατί έχει βρει τα κουμπιά της και μάλιστα θέλει να τον παντρέψει με την ανιψιά της. Η Μαρίνα αγαπάει όσους έχουν λεφτά και έχει πειστεί πως έχει περιουσία».

Γάμος γίνεται;

«Αποκαλύπτεται το ψέμα του».

Υπάρχουν Mαρίνες εκεί έξω;

«Υπάρχουν γυναίκες αλλά και άντρες που θέλουν να κάνουν έναν πλούσιο γάμο ή το ταίρι τους να έχει οικονομικό υπόβαθρο».

Δεν είναι ξεπερασμένα αυτά;

«Καθόλου και όταν θα δείτε την παράσταση, θα θυμηθείτε πολλά παραδείγματα που έχετε συναντήσει στη ζωή σας κατά καιρούς. Ομως ο Χάρης έχει γράψει τόσο όμορφα τον ρόλο της Mαρίνας που μόνο γέλιο σου προκαλεί».

Στο τέλος;

«Φυσικά πρυτανεύει η αγάπη. Η συνταγή της καλής ελληνικής ταινίας»

Και μετά την περιοδεία που τελειώνει αρχές του Σεπτέμβρη;

«Θα συμμετέχω στην ταινία “Bachelor 4″, αλλά πέρα από αυτό, το σίγουρο είναι η παράστασή μας “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός που θα συνεχιστεί τον χειμώνα στο ανακαινισμένο Αλάμπρα».

Ο Xάρης Ρώμας δεν σας έχει κάνει πρόταση για τη σειρά που ετοιμάζει, το «Πεφταστέρι»;

«Τον αγαπώ πολύ, είναι ο άνθρωπoς που με έβγαλε πρώτος στην τηλεόραση, όμως προς το παρόν και σε ό,τι αφορά στη νέα του τηλεοπτική δουλειά, κρατά σιγή ιχθύος. Ξέρω πως η ιστορία που θα πει μέσα από αυτή τη σειρά, είναι υπέροχη. Μακάρι να μου κάνει πρόταση θα χαιρόμουν πολύ. Είναι πάντα πρώτος στην προτίμηση μου και την εκτίμησή μου. Άλλωστε είναι και από τους μόvoυς στην Ελλάδα που έχει την ικανότητα να τα κάνει όλα. Να παίζει, να γράφει , να σκηνοθετεί, να συμμετέχει στην οργάνωση μίας παραγωγής, να γράφει τραγούδια για τις σειρές του και όλα αυτά με συστατικό την αγάπη του γι’ αυτή τη δουλειά», είπε στο TV σίριαλ.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV