Φίλος παίκτριας ριάλιτι που συνελήφθη στο gossip-tv: «Είναι στον Κορυδαλλό, άσχημα ψυχολογικά»

0
128

Η πρώην παίκτρια του Power of love συνελήφθη για ναρκωτικά μαζί με τον σύντροφό της και ένας από τους στενούς της φίλους μιλά για εκείνη στο gossip-tv.gr.

Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαπαύλου τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother 1 ο οποίος ήταν από τους πρώτους που κάλεσε η ίδια αμέσως μετά τη σύλληψή της.
Μάλιστα, σήμερα που οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό τον πήρε αμέσως τηλέφωνο για να μιλήσει μαζί του και να μοιραστεί αυτά που ζει μέσα στη φυλακή.

Όπως δήλωσε ο Νικόλας Παπαπαύλου στο gossip-tv.gr η φίλη του τον κάλεσε μέσα από τη φυλακή σήμερα και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Με την φίλη μου μιλήσαμε από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη καθώς ένιωσε από την αρχή την ανάγκη να είναι κοντά σε ανθρώπους που εμπιστεύεται. Μιλούσαμε καθημερινά όσο ήταν στη γενική ασφάλεια και μιλήσαμε και σήμερα που είναι η πρώτη μέρα που έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως θα ήταν ο καθένας! Συνειδητοποιεί σιγά-σιγά ότι θα περάσει αρκετό καιρό μέχρι τη δίκη στη φυλακή και αυτό είναι κάτι που δεν διαχειρίζεται εύκολα. Προσπαθεί να συγκεντρώσει τις σκέψεις της, να βρει όση ψυχραιμία μπορεί για να παλέψει την καινούργια πραγματικότητα. Από την αρχή επιμένει πως είναι αθώα και μαζί της συμφωνώ και εγώ και όσοι την αγαπάμε εδώ και ένα χρόνο που κάνουμε συστηματική παρέα. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ. Κάνει δυο δουλειές για να ανταπεξέλθει προσπαθώντας να μαζέψει και από τις δύο δουλειές το ποσό του βασικού μισθού. Κανένας τρόπος ζωής δεν προκαλούσε, κανένας πλούτος δεν υπήρχε στην καθημερινότητά της και όλα αυτά που έχουν βγει είναι ανυπόστατα», είπε αρχικά στο gossip-tv.gr ο Νικόλας Παπαπαύλου και συνέχισε:
«Είναι μία κοπέλα μορφωμένη έχει σπουδάσει ηθοποιός και δημοσιογράφος και καμία σχέση με την ιδιότητα του μοντέλου δεν έχει. Όλο αυτό είναι μία προσπάθεια για να ευτελιστεί το γεγονός και να βγει ένας τίτλος που πουλάει. Είναι ένα παιδί που προσπαθεί όλη μέρα για να τα βγάλει πέρα. Το μόνο της λάθος είναι ότι εμπιστεύτηκε και αγάπησε τον λάθος άνθρωπο και πίστεψε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν. Τελικά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Και δυστυχώς η αγάπη της την οδήγησε εκεί που είναι σήμερα όμως όλοι εμείς που την αγαπάμε είμαστε στο πλευρό της και θα είμαστε μέχρι τέλους γιατί είμαστε σίγουροι για την αθωότητά της».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV