Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Τον Ιανουάριο που πέρασε έκανα κατάψυξη ωαρίων»

0
108

Την τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και ήδη έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο συχνή στην Ελλάδα, ακολούθησε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια. 

«Τον Ιανουάριο που πέρασε έκανα κατάψυξη ωαρίων. Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό και αν ήξερα ότι είναι τόσο απλό, πιθανό να το είχα κάνει και νωρίτερα. Όλη η διαδικασία κράτησε γύρω στις δέκα μέρες.

Έκανα δυο ενέσεις στην κοιλιά, δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Πρήστηκε λίγο η κοιλιά μου αλλά πολύ φυσιολογικά. Το μόνο που τολμώ να πω ότι μου άφησε είναι δύο χαριτωμένες πανάδες από ορμονικό λόγο, οι οποίες στην αρχή με ενοχλούσαν αλλά τώρα ζω πολύ ευτυχισμένη μαζί τους» αποκάλυψε η Ελισάβετ Σπανού μιλώντας στο Πρωινό.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην πανδημία αλλά και στο εμβόλιο του κορονοϊού, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι νόσησε.

«Νόσησα από τον κορονοϊό οπότε έχω πιστοποιητικό ακόμα το οποίο με καλύπτει για ένα μήνα. Μετά θα αναγκαστώ να πάρω μια απόφαση. Προσωπικά σαν Ελισάβετ δεν έχω πειστεί ότι αν εμβολιαστώ βοηθάω κάποιον εκτός από το σύστημα υγείας.

Παρ’ όλα αυτά αισθάνομαι ότι θα αναγκαστώ και θα το κάνω εάν θέλω να ζήσω φυσιολογικά το επόμενο διάστημα. Φαίνεται ότι υπάρχει σαφής απαγόρευση στην ψυχαγωγία για τους ανεμβολίαστους».

Δείτε τι άλλο είπε στο παραπάνω βίντεο:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV