Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν καθημερινές μάχες»

0
98

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που φέτος θα συμμετέχει στην σειρά «Αγάπη παράνομη».

Δεν θα μπορούσε όμως να μην αναφερθεί και στην πανδημία και σε όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας.

«Ευτυχώς υπάρχουν και σήμερα, και είναι πρώτοι αυτή τη στιγμή οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν καθημερινές μάχες σας ΜΕΘ και ας κλινικές COVID. Είναι οι πυροσβέστες και οι εθελοντές, που κάποιοι απ’ αυτούς χάνουν τη ζωή τους, ενώ άλλοι βλέπουν τα σπίτια τους να καίγονται την ώρα που σβήνουν φωτιές σε άλλα σπίτια. Είναι οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα που αφήνουν την άνεση των σπιτιών τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Είναι οι ακτιβιστές του περιβάλλοντος που συγκρούονται κατά μέτωπο με τα συμφέροντα των πολυεθνικών, εκείνοι που μάχονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τα δικαιώματα των γυναικών και κάθε περιθωριακής ομάδας, κατά της παράνομης παιδικής εργασίας, κατά του ρατσισμού, οι ειρηνευτές, όλοι οι ευαίσθητοι σκεπτόμενοι πολίτες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σηκώνουν το ανάστημά τους σε πάσης φύσεως αδικία Είναι οι άνθρωποι του πολιτισμού που επιμένουν να μη συμβιβάζονται στις πιο αντίξοες συνθήκες επιβίωσης. Είναι οι καθημερινοί έντιμοι άνθρωποι, οι βιοπαλαιστές, οι μητέρες που προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους κόντρα σε κάθε σύστημα που τους οδηγεί στην απαξίωση, είπε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Gala.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV