Κώστας Αρζόγλου: Θεατρική έξοδος με την κούκλα κόρη του, Μαρία – Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

0
130

Η 21χρονη κόρη του Κώστα Αρζόγλου, Μαρία είναι καρπός του έρωτα και του γάμου του με την τέταρτη σύζυγό του Ζαχαρούλα Χριστοπούλου με την οποία έζησε ο ηθοποιός ευτυχισμένα για εννέα ολόκληρα χρόνια.

Εδώ και χρόνια όμως ζουν χωριστά, όμως, παρά τον χωρισμό, οι τρεις τους είναι οικογένεια με την όμορφη Μαρία να μεγαλώνει μαζί με τον ηθοποιό.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί στο Ηρώδειο και πόζαραν χαμογελαστοί.

Η Μαρία ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά της, σπουδάζει στο Θέατρο Τέχνης και φιλοδοξεί να υπηρετήσει κι εκείνη την τέχνη. Η αδερφή της με την οποία έχει εξαιρετική σχέση, έχει δηλώσει για τη Μαρία: «Θέλει και δεν θέλει να ακολουθήσει τα βήματά μας! Φέτος θα γίνει 18 χρόνων. Της αρέσει η σκηνοθεσία, η φωτογραφία. Κινείται γύρω από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά θα δείξει τι θα αποφασίσει στο τέλος».

Δυο λόγια για το έργο

Ο Απόλλωνας έχει αναθέσει στους Ιχνευτές Σατύρους να βρουν τα χαμένα βόδια του, με τη βοήθεια του Σειληνού, και με αντάλλαγμα χρυσάφι και την ελευθερία τους. Ακολουθώντας τα ίχνη των ζώων, οι Ιχνευτές οδηγούνται σε μια σπηλιά υπό τον ήχο της λύρας που έχει μόλις εφεύρει ο Ερμής. Το αποσπασματικά σωζόμενο και σπάνια παρουσιαζόμενο σατυρικό δράμα του Σοφοκλή μας χαρίζει τη μοναδική αφήγηση που διαθέτουμε σε δραματικό έργο για το πώς έφτασε η Μουσική στα αυτιά των ανθρώπων.
Δες τους μαζί στην παράσταση ΙΧΝΕΥΤΑΙ του Σοφοκλή.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV