Στικούδη: Ο ρόλος έκπληξη στο J2US και οι φωτό με τον σύζυγό της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

0
114

Η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια σε λίγες εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί όμως μέχρι τότε αποφάσισε να μας χαρίσει ακόμα λίγες τηλεοπτικές στιγμές της πριν βρεθεί στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Όπως αποκάλυψε χθες (24/9) ο Νίκος Κοκλώνης, ο άνθρωπος που θα αναλάβει την παρουσίαση των backstage στο j2US είναι η Κατερίνα Στικούδη.

Μπορεί να βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όταν χρειαστεί να λείψει για να γεννήσει, τη θέση της όμως δεν αποκλείεται να πάρει για λίγο η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα το πρότεινε μόνη της!

Η Κατερίνα πάντως, δείχνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του μωρού της. Μέχρι τότε θα κάνει τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο πλατό του J2US, πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη προ ημερών, κατά την αποχώρησή τους από τα γραφεία της Barking Well. Είχαν βρεθεί εκεί για να συζητήσουν μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες γι’ αυτή τη συνεργασία που από απόψε κιόλας παίρνει σάρκα και οστά με την λαμπερή πρεμιέρα του J2US.

Φωτό: OK

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV