Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ λίγη ώρα πριν την εκπομπή της – Το υπέροχο καμαρινάκι της

0
107

Μια κούκλα και χωρίς μακιγιάζ η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στο καμαρίνι της στο Mega.

H παρουσιάστρια λίγη ώρα πριν βγει η εκπομπή της στον «αέρα» προετοιμάζεται και μας δείχνει πώς είναι πριν τα πινέλα πάρουν «φωτιά».

Η Ελένη αγαπά πολύ τις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ της ενώ ποτέ δεν παραλείπει το κραγιόν της σε έντονο χρώμα, είτε κοραλλί, είτε κόκκινο, είτε ροζ. Σε αυτή τη φωτογραφία που η ίδια μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ και φορώντας ένα φόρεμα στο τοπ χρώμα της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλο από το καφέ.

Όσο για το καμαρίνι της;

Όπως κι εσύ θα δεις είναι γεμάτο παπούτσια και αξεσουάρ και φυσικά ένας από τους αγαπημένους της χώρους καθώς εκεί περνά αρκετή ώρα πριν βγει στον «αέρα».

Δες τις φωτογραφίες της

Η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή Μega Kαλημέρα, αποκάλυψε γιατί δεν απαντάει σε ότι κακό γράφεται για εκείνη.

«Αυτό ήταν κάτι που δε μου το έμαθε κανείς. Ανακάλυψα μόνη μου ότι αυτό είναι κάτι που μου ταιριάζει. Πως αισθάνεσαι καλύτερα όταν απαντάς και μετά αυτό γίνεται μύλος; Αυτό δε τελειώνει ποτέ. Τελειώνει όταν εσύ κάνεις τη δουλειά σου και αφήνεις τους άλλους να λένε, βάζεις τοίχους και τελειώνει εκεί» είπε.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV